Zijn dolce gusto peulen goed?

Persoonlijk geniet ik van dit kopje cappuccino, met de koffiemachine, het maakt super gemakkelijk om een warme drank in koude dag hebben. Cappuccino smaakt zelf ook heerlijk. Sommige merken of winkels maken het veel te zoet, maar deze niet. Onze proevers vonden dat er een mooi laagje schuim op zat en een goede, sterke koffiesmaak.

Ze hielden ook van de zachte en romige textuur. Een persoon zei dat ze ‘niet zouden weten dat het podkoffie is’. dolce gusto raadt aan om de afzonderlijke pods na gebruik uit elkaar te halen en schoon te maken, zodat de polyurethaan plastic capsule kan worden gerecycled. Omdat ze allebei op pods werken, zijn de Nespresso en Dolce Gusto machines gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, en bieden ze u een scala aan smaaknotities en koffiemerken om ’s ochtends te proberen.

De Dolce Gusto Genio S heeft een verwijderbaar waterreservoir van 0,8 liter dat u gemakkelijk kunt reinigen. De pompdruk is maximaal 15 bar en omdat het een pod-machine is, hebt u de keuze uit 50 verschillende dranken. Asda verkoopt ook compatibele pods in dezelfde smaken, die ongeveer £ 1 minder kosten per verpakking dan de Dolce Gusto versies. We vroegen ook vier Dolce Gusto koffie machine-eigenaren om de Aldi pods te proberen in hun machines en hun mening te geven over de vraag of ze zouden overschakelen van het merk pod. Aldi’s Alcafe Barista Moments assortiment omvat Americano, Latte Macchiato en Cappuccino koffie pods voor gebruik met Dolce Gusto Koffie machines.

Welke van de twee het populairste product is, zal voor de fabrikant waarschijnlijk geen belang hebben, aangezien Nespresso-pods en Dolce Gusto-koffiepods beide door Nestlé worden geproduceerd. Deze traditionele Delicate Arabica is een sterke maar zachte Dolce Gusto pod en is heerlijk in een Americano, warm of ijskoud. Aan de voorkant van de machine bevindt zich een lade voor capsules waarin drankpods kunnen worden geplaatst die compatibel zijn met het Dolce Gusto-systeem van Nestlé. Dat gezegd hebbende, de meerderheid van Dolce Gusto koffie pods creëren een slechts 4 ounces van de vloeistof (indien gebruikt volgens de voorschriften) en niet een volledige 8-ounce kopje koffie.

Aldi verkoopt Dolce Gusto compatibele koffiepads voor bijna de helft van de prijs van de merkversie, samen met een aantal ongewone Mars en Twix smaak warme chocolademelk pods. Maar nescafe dolce Gusto pods bieden een compromisloze rijke multi-sensorische koffie-ervaring die is meer dan de moeite waard het geld. Als het gaat om sterke dolce gusto koffiepads, is deze schoonheid van Café Royal een geweldige aanvulling op uw roulatie. De meningen waren verdeeld over deze, met iets meer mensen de voorkeur aan de smaak van de Dolce Gusto pod, maar geen duidelijke favoriet.

Het is momenteel het testen van een recycling service waar u uw gebruikte pods post terug naar Dolce Gusto in een pre-paid zak met CollectPlus.

References: