Zijn alle dolce gusto peulen hetzelfde?

Dolce Gusto pods en machines zijn ontworpen voor wie van lange koffies houdt, soms met wel zeven verschillende formaten om uit te kiezen. U kunt ook een breder scala van warme chocolademelk capsules en andere soorten pods die compatibel zijn met dolce gusto machines voor een verscheidenheid te krijgen. Nespresso is, hoewel het niet de eerste capsule op de markt was, tot op heden een van de meest succesvolle. In recentere tijden heeft het zustersysteem, de nescafé dolce Gusto, wat marktaandeel gestolen.

De twee systemen mogen niet met elkaar verward worden, capsules zijn niet onderling verwisselbaar. Er zijn echter heel wat machines op de markt die originele of compatibele Nespresso pods kunnen gebruiken. Merkgigant Nestle is het bedrijf achter de beroemde koffiecapsulezetter, Nespresso. In dezelfde lijn zijn de Original en de Vertuo Nespresso koffiezetapparaten te vinden.

Beide apparaten zijn populaire koffiezetapparaten met verschillende functies en specialiteiten. Breville en De’Longhi produceren de Nespresso koffiemachines die in de Verenigde Staten te koop zijn. Beide zijn bekende namen binnen de koffiewereld en lenen zich goed voor Nespresso. De Dolce Gusto wordt gebrandmerkt onder Nescafé, ook van hetzelfde moederbedrijf Nestlé.

Het is zeer populair in Europa en Azië. Net als Nespresso worden de Dolce Gusto koffie machines geproduceerd door enkele bekende merken, zoals DeLonghi, Krups. Wat Nespresso vs. Dolce Gusto betreft, zijn beide koffiezetapparaten compact en single-serve.

aanbieding dolce gusto apparaat

Bovendien hebben beide koffiezetapparaten hoogwaardige materialen, waardoor ze een duurzame aanwinst voor uw keuken en huis zijn. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur voor welk apparaat u uiteindelijk kiest. De Nespresso koffiemachines hebben slechts een paar knoppen op hun apparaat waaruit u kunt kiezen. De minimale keuzemogelijkheden maken het koffiezetten eenvoudiger en minder complex.

Zowel de Nespresso als de Dolce Gusto single-serve koffiemachines hebben hun voor- en nadelen. Wanneer u beslist uit welke lijn en welk model u gaat kiezen, is het essentieel om te overwegen wat uw koffiebehoeften zijn en wat u hoopt te bereiken met uw machine. Zijn alle Dolce Gusto Pods Hetzelfde. Zijn alle dolce gusto melk capsules hetzelfde? Hoewel de merken nespresso en dolce gusto door hetzelfde bedrijf worden gemaakt, mag het eigenlijk geen verrassing voor u zijn dat u de pods van deze twee merken niet door elkaar kunt gebruiken.

Ik zou Dolce Gusto pods aanraden voor diegenen die op zoek zijn naar een breed scala aan smaken en niet-koffie dranken zoals warme chocolademelk en melk in hun keuken. Dolce Gusto pods gaan niet alleen over koffie – hoewel er natuurlijk veel koffie keuze is, inclusief een Starbucks assortiment als u hunkert naar de smaak van de winkelstraat, maar het geld dat u zou hebben uitgegeven om uit en over te gaan opzij zet. En hoewel dolce gusto machines compatibel zijn met dolce gusto pods, biedt het een breed scala aan drankkeuzes voor zowel warme als koude dranken. Hoewel de merken nespresso en dolce gusto door hetzelfde bedrijf worden gemaakt, zal het u niet verbazen dat u de pods van deze twee merken niet door elkaar kunt gebruiken.

Het is niet omdat u een dolce gusto koffiemachine hebt dat u de pods moet kopen die door dolce gusto worden gemaakt, u kunt om het even welke pods gebruiken die passen. Dolce Gusto pods zijn meestal minder duur, en ze werken op dezelfde manier als Nespresso pods, maar met een Dolce Gusto pod machine. Dolce Gusto pods zijn mijn go-to opties wanneer ik hunker naar een ander type van drankje dat niet breekt de bank of wanneer ik niet wil gaan van mijn weg naar Starbucks. De Dolce Gusto Genio S heeft een verwijderbaar waterreservoir van 0,8 liter dat gemakkelijk schoon te maken is, een maximale pompdruk van 15 bar en omdat het een pod machine is, heb je de keuze uit 50 verschillende drankjes om te maken.

Zowel Nespresso als Dolce Gusto behoren tot de beste pod koffiemachines die je kunt kopen, en elk jaar zijn we onder de indruk van de kortingen op beide merken wanneer Black Friday, normaal gesproken in november, rond rolt.

References: