Werken dolce gusto pods in alle machines?

In recentere tijden heeft het zustersysteem, de nescafé dolce Gusto, wat marktaandeel gestolen. De twee systemen mogen niet met elkaar worden verward, capsules zijn niet onderling verwisselbaar. Er zijn echter heel wat machines op de markt die originele of compatibele Nespresso pods kunnen gebruiken. Deze vraag wordt ons vaak gesteld – vooral na Kerstmis, wanneer mensen op zoek zijn naar goedkopere capsules voor hun nieuwe koffiepadmachine. Nespresso-capsules zijn niet compatibel met Dolce Gusto.

En u kunt Nespresso niet in Dolce Gusto gebruiken. Beide merken behoren tot het bedrijf Nestlé, en dit is de belangrijkste bron van verwarring die gebruikers doet geloven dat Nespresso-capsules compatibel zijn met Dolce Gusto, Wij verkopen een merk met de naam Rene dat in dolce gusto-machines werkt en een merk met de naam Caffesso dat in Nespresso-machines werkt. Waarom probeert u ze niet eens – u bespaart een paar euro. SealPods zijn gemaakt van roestvrij staal, en het zijn herbruikbare koffiepads.

SealPods zijn compatibel met Nespresso machines en Dolce Gusto machines. Aangezien ze beide op pods werken, zijn de Nespresso en Dolce Gusto machines gemakkelijk te gebruiken en te reinigen, en bieden ze u een waaier aan smaken en koffiemerken om uit te proberen voor uw ochtendbrouwsel. Beiden zijn er ook in verschillende formaten, dus of u nu een compacte koffiehoek in uw keuken wilt maken, of een machine met alle toeters en bellen, u vindt altijd wel iets passends. Als u op zoek bent naar een eenvoudige en betaalbare machine die een breed scala aan dranken maakt met een behoorlijke kwaliteit, dan is Dolce Gusto geweldig.

Een machine met een stoomarm of een bijbehorende melkopschuimer betekent dat u eenvoudig cappuccino’s en andere schuimige favorieten tevoorschijn kunt toveren. Dolce Gusto pods verschillen van die gebruikt in Nespresso OriginalLine en VertuoLine machines omdat ze een komvorm hebben. Dolce Gusto pods gaan niet alleen over koffie – hoewel er natuurlijk een ruime keuze aan koffie is, waaronder een Starbucks assortiment als u hunkert naar de smaak van de winkelstraat maar het geld dat u zou hebben uitgegeven om uit te gaan opzij schuift. Terwijl OriginalLine machines een hogedrukpomp gebruiken, die lijkt op het systeem dat in echte espressomachines wordt gebruikt, werken VertuoLine machines met een centrifugaalsysteem.

Dolce Gusto machines zijn een betere optie als u op uw budget let, omdat ze iets goedkoper zijn dan Nespresso machines. Aangezien OriginalLine koffiemachines niet langer onder patent staan, kunt u in deze machines pods van derden gebruiken. Als u echter de pods van het ene merk in de machine van een ander merk wilt gebruiken, kunt u investeren in een capsule-adapter. Als u niet weet of de koffiemachine die u hebt compatibel is met uw koffiepad, hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Hij warmt snel op, kan vijf dranklengtes aan door verschillende soorten capsules te gebruiken, en hoewel het niet de kleinste koffiemachine is, kan het waterreservoir worden gedraaid zodat het perfect in uw keuken past. Dolce Gusto koffie machines beginnen in de buurt van ongeveer £ 70, en gaan tot ongeveer £ 150 – dus ze zijn niet zo prijzig als sommige Nespresso opties. Er is een ruime keuze aan modellen die met dit systeem werken, waaronder die van Krups, Sage, Magimix en Dualit, en ook machines van het merk Nespresso. De markt voor koffiecapsules in het VK wordt gedomineerd door twee onbetwiste krachtpatsers – Nespresso en Dolce Gusto.

References: