Welke pods passen in een dolce gusto koffiezetapparaat?

Dolce Gusto pods, de compatibele optiesCAFE ROYAL BRASIL. Café Royal is een bekend Zwitsers merk van koffie met een goede selectie van dolce gusto compatibele pods. Caffè Corsini is een van de grootste koffiebranderijen in Italië. Deze vraag wordt ons vaak gesteld – vooral na Kerstmis, wanneer mensen op zoek zijn naar voordelige capsules voor hun nieuwe koffiezetapparaat. Nespresso-capsules zijn niet compatibel met Dolce Gusto.

En u kunt Nespresso niet in Dolce Gusto gebruiken. Beide merken behoren tot het bedrijf Nestlé, en dit is de belangrijkste bron van verwarring die gebruikers doet geloven dat Nespresso-capsules compatibel zijn met Dolce Gusto, Wij verkopen een merk met de naam Rene dat in Dolce Gusto-machines werkt en een merk met de naam Caffesso dat in Nespresso-machines werkt. Waarom probeert u ze niet eens – u zult wat geld besparen. Nee, Tassimo pods zijn totaal verschillend van Dolce Gusto pods, en ze zijn ontworpen voor de respectieve machines.

Het Caffitaly systeem is ook al in Zuid-Afrika, maar weinig plaatsen verkopen de capsules die passen bij de machines. Dolce Gusto biedt momenteel een aantal verbazingwekkende soorten voorgemeten koffie, met inbegrip van een hele reeks samen met Starbucks. Caffitaly, oorspronkelijk machines uit Italië, zijn zeer populair in heel Europa, vooral in Duitsland, en had ook succes in Noord-Amerika. Nespresso compatibel kopen Dolce Gusto compatibel kopenMachineonderhoudClearanceKoffiepads voor bedrijvenGo GreenHelp Women’s RefugeLet Me Know ListDeze link gaat nergens heen.

Dolce Gusto, vergelijkbaar met Tassimo, is een product van het moederbedrijf Nestle, waardoor ze koffiezetapparaten en pods te maken. We krijgen deze vraag nogal eens gesteld – vooral na Kerstmis wanneer mensen op zoek zijn naar lager geprijsde capsules voor hun nieuwe koffiezetapparaat. Dit betekent dat Tassimo, Nespresso en Dolce Gusto schijven niet toepasbaar zijn op andere machines, en minder populaire merken, zoals Lavazza en Caffe Latte, zijn vergelijkbaar. De automatische stand is perfect voor wie graag snel koffie drinkt zonder zich met dingen bezig te houden.

Maar, hoe bereik je dat laatste zonder suiker toe te voegen? Naar mijn persoonlijke (maar zeer persoonlijke) mening, moet koffie zwart worden gedronken. De Milex-machines werden oorspronkelijk door Home Mark in Zuid-Afrika op de markt gebracht, maar werden vervolgens uit de markt genomen, waardoor veel klanten wel een machine, maar geen capsule kregen. Als u niet weet of de koffiemachine die u hebt compatibel is met uw koffiepad, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Het Dolce Gusto-systeem maakt cappuccino, latte macchiato, espresso, warme chocolademelk, melkschuim, ijskoffie en thee.

Beide merken behoren tot het bedrijf Nestlé, en dit is de belangrijkste bron van verwarring die gebruikers doet geloven dat Nespresso-capsules compatibel zijn met Dolce Gusto. Wij verkopen een merk met de naam Rene dat in Dolce Gusto Machines werkt en een merk met de naam Caffesso dat in Nespresso Machines werkt. Om het u gemakkelijker te maken, hebben wij hieronder de populairste systemen opgesomd en uitgelegd welke capsule in welke machine past.

References: