Welke koffiemachines zijn compatibel met aldi pods?

In de winkel vindt u een reeks verschillende koffiepads, allemaal compatibel met de toonaangevende merken koffiezetapparaten, waaronder Nespresso en Dolce Gusto. Houdt u van koffie maar heeft u een hekel aan de kosten? Met deze Aldi koffiepadverpakking kunt u ’s ochtends veel geld besparen op uw koffie. Aldi koffiepads zijn compatibel met Keurig machines. Dit zijn de machines waar de Aldi koffiepads in passen, en ze werken met alle modellen, inclusief de nieuwe K-Duo’s en de Mini’s.

Welke koffiecapsules zijn geschikt voor mijn koffiezetapparaat? Om deze reden vervalt de garantie op uw K-fee System of Aldi Expressi machine bij gebruik van pods van andere merken. Aldi verkoopt zes verschillende koffiecups als onderdeel van hun Everyday-lijn, die allemaal zijn gelabeld als onderdeel van de Barissimo koffiecollectie. Nespresso is eigendom van Nestlé, en hoewel hun machines populair zijn in Europa, zijn ze in de Verenigde Staten nog niet zo populair.

De NESPRESSO by Krups Inissia XN100140 koffiemachine is momenteel geprijsd met £ 20 korting bij Currys PC World als onderdeel van de Black Friday prijzen slashes. Aldi’s Alcafé Barista Moments assortiment omvat Americano, Latte Macchiato en Cappuccino koffiepads voor gebruik met dolce gusto koffiemachines. Het Amerikaanse publiek heeft nog lang niet genoeg smaak ontwikkeld voor espressomachines voor thuisgebruik om alle verschillende compatibele pods te rechtvaardigen. Aldi koffiepads passen misschien in geen enkele andere machine dan een Keurig, maar aangezien dat de meest voorkomende in de VS is.

Dit kan komen als een verrassing voor mensen die hebben gebruikt ander merk pod koffiezetapparaten en kreeg gewend aan het kopen van compatibele pods goedkoop uit de wil van Aldi en Lidl. Aldi koffiekisten zijn niet haalbaar met de nescafe dolce Gusto machines, die de at-home espresso ervaring te nemen naar een heel ander niveau (tellen touchscreens die u toelaten om uw beloning te wijzigen en een breed scala van solidaire dranken te maken). Helaas bevatten de koffiepads van Aldi wel koffiedik, maar niet de nodige melkpads die nodig zijn om drankjes als cappuccino’s en lattés te maken. Als u niet weet of uw koffiezetapparaat compatibel is met uw koffiepad, hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Dit zijn de machines waar de koffiepads van Aldi in moeten passen, en ze werken met alle modellen, inclusief de nieuwe K-Duo’s en de Mini’s. De milieuvriendelijke Nespresso composteerbare koffiecapsules zijn ook compatibel met de koffiemachines die in de bovenstaande lijst zijn vermeld.

References: