Welke koffiecapsules zijn compatibel met dolce gusto?

Resultaten 1 – 48 van 227 – Bestpresso koffiecapsules compatibel met nescafe dolce Gusto koffiemachines (Variety Pack, 120). Deze vraag wordt ons vaak gesteld – vooral na Kerstmis, wanneer mensen op zoek zijn naar voordelige capsules voor hun nieuwe koffiezetapparaat. Nespresso-capsules zijn niet compatibel met Dolce Gusto. En u kunt Nespresso niet in Dolce Gusto gebruiken. Beide merken behoren tot het bedrijf Nestlé, en dit is de belangrijkste bron van verwarring die gebruikers doet geloven dat Nespresso-capsules compatibel zijn met Dolce Gusto, Wij verkopen een merk met de naam Rene dat in dolce gusto-machines werkt en een merk met de naam Caffesso dat in Nespresso-machines werkt.

dolce gusto heet water thee

Waarom probeert u ze niet eens – u zult wat geld besparen. Bijna elke fabrikant van koffiezetapparaten heeft een koffiezetapparaat dat geschikt is of kan worden gemaakt voor ESE-pods. Beide merken behoren tot het bedrijf Nestlé, en dit is de voornaamste bron van verwarring die gebruikers doet geloven dat Nespresso-capsules compatibel zijn met Dolce Gusto. Wij verkopen een merk met de naam Rene dat in Dolce Gusto Machines werkt en een merk met de naam Caffesso dat in Nespresso Machines werkt.

Het Caffitaly-systeem bestaat ook in Zuid-Afrika, maar slechts weinig plaatsen verkopen de capsules die in de machines passen. Er zijn echter veel machines op de markt die originele of compatibele Nespresso pods kunnen gebruiken. De Milex-machines werden oorspronkelijk door Home Mark in Zuid-Afrika geïntroduceerd, maar werden vervolgens uit de handel genomen, waardoor veel klanten wel machines, maar geen capsules hadden. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij hieronder de populairste systemen opgesomd en uitgelegd welke capsule in welke machine past.

Deze vraag wordt ons vaak gesteld – vooral na Kerstmis, wanneer mensen op zoek zijn naar voordelige capsules voor hun nieuwe koffiepadmachine. Value Pack met 192 (12 verpakkingen van 16 capsules) hoogwaardige koffiecapsules die compatibel zijn met alle Nestle Dolce Gusto machines. Compatibel met Nespresso kopen Compatibel met Dolce Gusto kopenMachineonderhoudClearanceKoffiepads voor bedrijvenGroene hulp voor vrouwenvluchtelingenLaat het me weten LijstDeze link gaat nergens heen.

References: