Welke andere koffiepads passen bij dolce gusto?

Dolce Gusto pods, de compatibele optiesCAFE ROYAL BRASIL. Café Royal is een bekend Zwitsers merk van koffie met een goede selectie van dolce gusto compatibele pods. Caffè Corsini is een van de grootste koffiebranderijen in Italië. Deze vraag wordt ons vaak gesteld – vooral na Kerstmis, wanneer mensen op zoek zijn naar voordelige capsules voor hun nieuwe koffiezetapparaat. Nespresso-capsules zijn niet compatibel met Dolce Gusto.

En u kunt Nespresso niet in Dolce Gusto gebruiken. Beide merken behoren tot het bedrijf Nestlé, en dit is de belangrijkste bron van verwarring die gebruikers doet geloven dat Nespresso-capsules compatibel zijn met Dolce Gusto, Wij verkopen een merk met de naam Rene dat in Dolce Gusto-machines werkt en een merk met de naam Caffesso dat in Nespresso-machines werkt. Waarom probeert u ze niet eens – u zult wat geld besparen. Caffitaly, oorspronkelijk machines uit Italië, zijn zeer populair in heel Europa, vooral in Duitsland, en hadden ook succes in Noord-Amerika.

Door te investeren in eigen pods bent u er zeker van dat ze uw machine op geen enkele manier beschadigen en dat uw koffie van een bepaalde standaard zal zijn. Als u het type koffiedrinker bent dat niet houdt van schuimige en meer designachtige koffiedranken, zult u waarschijnlijk ongelooflijk blij zijn met de Dolce Gusto machine. Aangezien OriginalLine koffiezetapparaten niet langer onder patent staan, kunt u in deze machines pods van derden gebruiken. Modo Mio-pods zijn compatibel met Modo Rio-machines en Mile Café Barista is compatibel met de Mile Café Barista-koffiemachine.

Terwijl consumenten de neiging hebben hun koffiezetapparaten jarenlang te bewaren, moeten ze voortdurend koffiepads inslaan. Het Caffitaly-systeem bestaat ook in Zuid-Afrika, maar slechts weinig plaatsen verkopen de capsules die op de machines passen. Dit soort machines wordt geleverd met een reeks adapters waarmee u verschillende soorten pods kunt plaatsen. Aan de binnenkant hebben ze echter de vorm om de pods van uw keuze te bevatten, of dit nu Nespresso of Dolce Gusto pods zijn.

Als u een stap terugzet en nadenkt over de kosten van een nieuwe koffiemachine, is een adapter een veel voordeligere optie. Er zijn echter veel machines op de markt die originele of compatibele Nespresso pods kunnen gebruiken. Koop Nespresso CompatibleKoop Dolce Gusto CompatibleMachineonderhoudClearanceKoffiepads voor bedrijvenGo GreenHelp Women’s RefugeLet Me Know ListDeze Link Gaat Nergens heen. Naast espresso kunt u met de Dolce Gusto ook andere soorten drankjes maken, zoals cappuccino’s en lattes.

U kunt niet alleen veel nieuwe koffiesmaken uitproberen, maar u hoeft zich ook niet vast te leggen op een gloednieuwe machine om dit te doen. Hier volgt een lijst van de populairste koffiepads en de koffiemachines waarmee ze compatibel zijn.

References: