Welk model van dolce gusto machine is het beste?

Voor de meeste waar voor uw geld en de beste prestaties is de Genio 2 de beste dolce gusto machine die we hebben uitgekozen. U kunt hem in de VS kopen, hij is gemakkelijk te gebruiken en hij past keurig, zelfs op beperkte ruimte op het aanrecht. De beste eigenschappen? De eigentijdse lijnen zorgen ervoor dat deze machine zich onderscheidt van de massa en geen onhandige verschijning is op uw werkblad. Het geheim? De techniek zit in de basis.

Deze machine krijgt een A energieklasse omdat hij zichzelf uitschakelt na slechts 1 minuut inactiviteit. Op Amazon is de algemene score een gezonde 4,1 op vijf sterren met top cijfers voor het gebruiksgemak. Zijn beste eigenschappen volgens deze kring van critici? Hij zet ‘zeer snel een goede kop koffie’, is ‘zeer stijlvol en gemakkelijk te monteren’ en produceert, wat cappuccino’s betreft, ‘de beste die we tot nu toe hebben geproefd’. Van de 10 sterren krijgt hij bij Currys gemiddeld een 8,6.

Tevreden eigenaren vinden het prettig dat hij ‘niet te veel lawaai maakt’, ‘elke keer de perfecte cuppa maakt tot en met de laagjes’, en omdat ‘hij zichzelf stopt, zodat je bezig kunt zijn en hem zijn gang kunt laten gaan’. De nescafe dolce Gusto Majesto is voor iedereen die koffiegenot zoekt in het comfort van zijn huis. Met een druk van 17 bar kan hij alles maken, van een shot espresso tot een klassieke Americano. De Dolce Gusto Genio 2 is voor iedereen die thuis koffie van professionele kwaliteit wil maken.

Ben je geen koffiezetgoeroe maar hou je wel van een vers kopje koffie in de ochtend? Dan is deze Dolce Gusto machine misschien iets voor u. De druk die een Dolce Gusto machine afgeeft, is bepalend voor de smaak en textuur. Als je probeert echte koffiehuisdranken na te maken, wil je een machine die kan werken met een maximale druk van 15 bar. Verwen uzelf en kies voor een van de beste Dolce Gusto machines om dat lekkere kopje koffie van uw favoriete koffiehuis te maken.

We garanderen dat je jezelf zowel tijd als geld bespaart door de rij over te slaan en je mok thuis vol te maken. De volgende is de Dolce Gusto Genio S (opent in een nieuw tabblad) automatische koffiemachine collectie. De Genio S serie wordt door Dolce Gusto de beste koffiemachine ooit genoemd (veel lof inderdaad). De Genio S serie bestaat uit de originele Genio S, Plus en Touch modellen.

Verkrijgbaar in rood, zwart en wit, er is een ontwerp voor elke keuken als dit belangrijk voor u is. Voor koffie met een heerlijke smaak in minder dan 30 seconden, is er niet veel beters te krijgen voor de prijs. Eén druk op de knop, en de drankjes kunnen worden geleverd. Er zijn meer dan 40 opties van dranken, dus een heel café menu is binnen handbereik.

Het koffiedik blijft na gebruik in de capsule, dus er is geen geknoei, en u hoeft alleen maar af en toe water bij te vullen. De XS is perfect voor kleinere keukens (14cm B 28cm H, 27cm D), en is geschikt voor alle gewone Original pods. Het vermogen van 1600 W betekent ook dat u uw koffie sneller kunt zetten dan met de oudere modellen, maar u krijgt nog steeds een druk van 15 bar, zodat de crema precies goed is. Dolce Gusto is een uitstekende keuze, met meer dan 40 capsulepods voor een breed scala aan warme dranken.

Deze machine kan ze allemaal aan, dus is hij ideaal voor gezinnen waar iedereen zijn smaakpapillen anders heeft. Het is een 15 bar pompsysteem, ideaal voor een grote verscheidenheid aan koffiesoorten, en alles wat u hoeft te doen is de capsule op zijn plaats te zetten en hij doet de rest. De pods zijn voorzien van een cijferschaal, van 1-7, en de verlichte niveau-indicator op de Play & Select-machines laat u duidelijk zien hoeveel water er moet worden ingeschonken voordat u hem aan het werk zet. Dit is iets wat niet veel varieert bij Dolce Gusto machines.

U zult moeite hebben om een apparaat te vinden met een verkoopprijs van meer dan £ 200, en de prijs maakt niet eens veel verschil met betrekking tot de efficiëntie en eventuele extra’s. We vonden dat modellen op de goedkopere kant van de schaal lijken te werken net zo goed als die twee keer de prijs. Alle Dolce Gusto machines werken op een maximale druk van 15 bar. Dit wordt gezien als ideaal om echte koffiehuisdranken na te bootsen.

Er zijn meer dan 40 soorten capsules verkrijgbaar, van Flat White tot Cafe Au Lait en Americano, en ook cafeïnevrije koffie, Marrakesh-stijl thee en Chococino. Dit maakt ze geweldig voor het hele gezin – je hoeft niet alleen een koffieliefhebber te zijn. Woont u met meerdere diepvriesliefhebbers? In dat geval is de Infinissima een goede keuze. Deze Dolce Gusto machine heeft het grootste waterreservoir, met een inhoud van 1,2L.

Hierdoor kun je 8 lungo’s zetten voordat je het waterreservoir weer moet bijvullen. De koffiemachine geeft een melding wanneer het tijd is om hem te ontkalken. Je bedient de Infinissima handmatig, dus je moet de schakelaar terugdraaien als je kopje bijna vol is. Hij kan alleen worden gebruikt met de officiële Dolce Gusto-capsules, maar die zijn zo ruim verkrijgbaar en er is zo veel keuze dat dit geen probleem hoeft te zijn.

dolce gusto machine

Dolce Gusto is eigendom van Nescafe en is een koffiecapsulesysteem, met machines geproduceerd door fabrikanten als Naever, Krups en De’Longhi. De Dolce Gusto-pods hebben echter een grote verscheidenheid aan drankopties, waaronder partnerschappen met Nescafe en Starbucks. De nescafé dolce Gusto is echt een machine die kan worden omschreven als zowel een warme dranken maker als een koffiezetapparaat. Hun fans waarderen de betaalbaarheid en de beschikbaarheid van de capsules, evenals de geweldige prijs van de machines.

Anderen zouden graag zien dat de machine automatisch afslaat wanneer het uw kopje tot een bepaalde maat heeft gevuld, omdat het handmatig moet worden bekeken en gestopt. Wat de prestaties betreft, zijn de Dolce Gusto machines niet zo verschillend als het gaat om het zetten van een kopje koffie. Elke machine maakt gebruik van Dolce Gusto pods, maar u zult niet in staat zijn om concurrerende machine pods, zoals Nespresso te gebruiken. Het goedkoopste model in de Dolce Gusto-reeks, maar dat betekent niet dat het minder effectief is in zijn rol.

Het is niet te zien zoals bij veel andere meer basismodellen, dus geweldig als u een koffiezetapparaat wilt dat er niet uitziet als een koffiezetapparaat. Als u nog nooit van Dolce Gusto machines hebt gehoord, kunt u zich misschien beter vertrouwd maken met hun vele producten. In tegenstelling tot andere koffie pod merken, Dolce Gusto is bekend voor het vervaardigen van hoge kwaliteit koffie gebrouwen op bepaalde temperaturen om maximale aroma en smaak te garanderen.

References: