Wat is het verschil tussen genio s en genio s plus?

Wat de modellen van elkaar onderscheidt, zijn de interfaces. De Genio S Touch, verkrijgbaar in zilver, heeft een volledig touchscreen waarmee het waterniveau kan worden aangepast, terwijl de Genio S Plus in rood of zwart hetzelfde doet via een intuïtieve LED-ring. ONTDEK WAT UNIEK IS AAN ELKE MACHINE. Met de Genio S Plus kunt u koffie zetten met de Espresso Boost Technologie.

Dit is een functie die meer aroma uit een koffiecapsule haalt. Het apparaat maakt de koffiecapsule eerst nat, voordat het koffie gaat zetten. Op die manier komen er meer smaken en aroma’s vrij. U kunt de Genio S Touch bedienen via het intuïtieve kleurendisplay.

De De’Longhi nescafé dolce Gusto Genio S Touch neemt niet veel plaats in en bereidt snel. Omdat verschillende merken verschillend gevormde pods hebben, zijn podmachines gebaseerd op het idee dat je in een specifiek systeem zou kopen. De Genio S Plus is ontworpen om de koffiebeleving met pods te upgraden, omdat het gebruikers de mogelijkheid biedt om de standaard koffieformule aan te passen aan iets dat meer naar hun smaak is. Pod koffiemachines staan erom bekend dat ze snel en gemakkelijk te bedienen zijn, en de De’Longhi nescafé dolce gusto Genio S Touch voldoet aan alle eisen op het gebied van snelheid en gebruiksgemak.

dolce gusto apparaat aanbieding

References: