Wat is het verschil tussen dolce gusto krups en delonghi?

Deze machines worden gemaakt door zowel Delonghi als Krups – deze specifieke machine wordt gemaakt door Krups, maar er is absoluut geen verschil tussen hen en de Delongi-versies, behalve, bijvoorbeeld, dat ik een rood-witte Delonghi-versie heb en mijn vriend een Krups in dezelfde kleur. Beste eigenschappen? De eigentijdse lijnen zorgen ervoor dat deze machine opvalt in de massa en geen onhandige verschijning is op uw werkblad. Het geheim? De techniek zit in de basis. Deze machine krijgt een A energieklasse omdat hij zichzelf uitschakelt na slechts 1 minuut inactiviteit.

Op Amazon is de algemene score een gezonde 4,1 op vijf sterren met top cijfers voor het gebruiksgemak. Zijn beste eigenschappen volgens deze kring van critici? Hij zet ‘zeer snel een goede kop koffie’, is ‘zeer stijlvol en gemakkelijk te monteren’ en produceert, wat cappuccino’s betreft, ‘de beste die we tot nu toe hebben geproefd’. Van de 10 sterren krijgt hij bij Currys gemiddeld een 8,6. Tevreden eigenaren vinden het prettig dat hij ‘niet te veel lawaai maakt’, ‘elke keer de perfecte cuppa maakt tot aan de laagjes toe’, en omdat ‘hij zichzelf stopt, zodat je bezig kunt zijn en hem zijn gang kunt laten gaan’.

De dolce gusto Genio is een koffiezetapparaat voor eenmalig gebruik van Nescafe, een Nestlé-onderneming. Het wordt gemaakt door drie verschillende merken, Arno, Krups en De’Longhi. Het is gemakkelijk te herkennen aan zijn pinguïnvormige behuizing. Hij maakt americano, espresso, lattes, cappuccino’s en andere smaken met pods voor eenmalig gebruik van het merk Nespresso.

nescafé koffiemachine

Als u ’s zomers niet van een kopje warme drank houdt, kan uw dolce gusto machine u van dienst zijn, want alle modellen in het assortiment bieden zowel een optie voor warm als voor koud water. De Dolce Gusto Infinissima heeft een op het oneindigheidssymbool geïnspireerde vorm en heeft een groot waterreservoir van 1,2 L. Er is echter geen sprake van verminderde brouwprestaties in vergelijking met andere Dolce Gusto machines, omdat ze dezelfde capsules gebruiken en identieke onderdelen aan de binnenkant hebben. Wat de prestaties betreft, verschillen Dolce Gusto machines niet veel van elkaar als het gaat om het zetten van een kopje koffie.

Gelukkig hebben we de tijd genomen om het proces af te breken en u te voorzien van nuttige informatie over hoe u een Dolce Gusto koffie zetapparaat te selecteren. Met een aantal Dolce Gusto koffie capsules en een druk op de knop, kunt u een rijke en aromatische kop koffie binnen een minuut, waaronder espresso, Americano, cappuccino, en latte. Het Dolce Gusto-assortiment is geliefd om zijn gebruiksgemak en om de verscheidenheid aan podopties, waaronder koffies van het merk Starbucks. De Dolce Gusto pods hebben echter een grote verscheidenheid aan drankopties, waaronder partnerschappen met Nescafe en Starbucks.

De Genio S Plus is een van de duurdere machines in de Dolce Gusto reeks, maar in vergelijking met andere koffiezetapparaten, het is nog steeds scherp geprijsd. In tegenstelling tot andere koffiepad merken, Dolce Gusto is bekend voor het vervaardigen van hoge kwaliteit koffie gebrouwen op bepaalde temperaturen om ervoor te zorgen maximale aroma en smaak. Maar moet u kiezen voor de nescafe dolce Gusto, Nespresso, of Keurig? Ze gebruiken immers elk een speciale koffiecapsule. Tot slot heeft de Genio 2 een waterreservoir met een inhoud van 45 oz – de middenmaat van de Dolce Gusto serie.

References: