Wat is het verschil tussen dolce gusto genio s en s plus?

Wat de modellen van elkaar onderscheidt, zijn de interfaces. De Genio S Touch, verkrijgbaar in zilver, heeft een volledig touchscreen waarmee u het waterniveau kunt aanpassen, terwijl de Genio S Plus in rood of zwart hetzelfde doet via een intuïtieve LED-ring. Met de Genio S Plus kunt u koffie zetten met de Espresso Boost Technologie. Dit is een functie die meer aroma uit een koffiecapsule haalt.

Het apparaat maakt de koffiecapsule eerst nat, voordat het koffie gaat zetten. Op die manier komen er meer smaken en aroma’s vrij. U kunt de Genio S Touch bedienen via het intuïtieve kleurendisplay. Ze kunnen echter worden gerecycled als ze worden teruggebracht naar dolce gusto die ze zal upcyclen en er iets van zal maken.

siemens eq 5 lekt water

De nescafe dolce Gusto Genio S Plus koffiemachine is een top keuze voor al uw favoriete warme, en koude, brouwsels. Net als de andere machines in het Dolce Gusto assortiment, is de S Plus compatibel met pods die gemengde dranken maken, zoals cappuccino’s en macchiato’s, zodat u niet hoeft te investeren in een aparte melkopschuimer. De Genio S Plus is ontworpen om de koffiebeleving met capsules te verbeteren, omdat het gebruikers de mogelijkheid biedt om de standaard koffieformule aan te passen aan iets wat meer naar hun smaak is. De Genio S Plus heeft ook de kenmerken van de rest van het Dolce Gusto-assortiment, zoals instelbare formaten voor dranken, waaronder nu ook een XL-optie als u van lange koffie houdt.

Veganisten en lactose-intolerante koffiepaddrinkers zullen blij zijn te horen dat u ook voor Dolce Gusto geschikte sojamelkpods kunt kopen. Om dit te doen moet een ontkalkingsoplossing worden gekocht voor £ 5,80 (voor 2 flessen) bij Dolce Gusto en de instructies moeten worden gevolgd.

References: