Wat doet een dolce gusto machine?

De nescafé dolce Gusto is een koffiecapsulesysteem van Nestlé. De machines worden geproduceerd door hardwarefabrikanten Arno van Næver, Krups en De’Longhi. dolce gusto koffiemachines beginnen in dezelfde regio van ongeveer £ 70, en gaan tot ongeveer £ 150 – dus ze zijn niet zo prijzig als sommige Nespresso opties. Het oordeelAls u alle voordelen van het Dolce Gusto-systeem wilt en een opvallend eigentijds ontwerp op uw werkblad, dan is dit de machine met uw naam erop.

Dolce Gusto koffiemachines hebben gewelfde moderne lijnen, en u kunt het ingetogen houden met wit of zwart, of gedurfder gaan in kleur. Wij vertellen u de belangrijkste verschillen tussen Nespresso en Dolce Gusto koffie machines, en brengen u de beste aanbiedingen zodra ze beschikbaar zijn. Omdat ze allebei op pods werken, zijn de Nespresso en Dolce Gusto machines gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, en bieden ze u een scala aan smaaknotities en koffiemerken om uit te proberen voor uw ochtendbrouwsel. Als u van koffie op melkbasis houdt zonder gedoe, kunt u niet ver misgaan met de nescafé dolce gusto machines.

Als u ’s zomers niet van een kopje warme drank houdt, kan uw dolce gusto machine u van dienst zijn, want alle modellen in het assortiment bieden zowel een optie voor warm als voor koud water. De Dolce Gusto Genio S heeft een verwijderbaar waterreservoir van 0,8 liter voor eenvoudig reinigen, het heeft een maximale pompdruk van 15 bar en aangezien het een pod machine is, heb je de keuze uit 50 verschillende dranken om te maken. Als u een automatische Dolce Gusto machine gebruikt, drukt u op de startknop om te beginnen met het zetten van speciale koffie.

References: