Wat betekent xl op dolce gusto machine?

Woont u met meerdere diepe L liefhebbers? In dat geval is de Infinissima een goede keuze. Deze dolce gusto machine heeft het grootste waterreservoir, met een inhoud van 1,2L. Hiermee kun je 8 lungo’s zetten voordat je het waterreservoir weer moet bijvullen. De koffiemachine geeft een melding wanneer het tijd is om hem te ontkalken.

Je bedient de Infinissima handmatig, dus je moet de schakelaar terugdraaien als je kopje bijna vol is. De nescafé dolce Gusto is een koffiecapsulesysteem van Nestlé. De machines worden geproduceerd door de hardwarefabrikanten Arno van Næver, Krups en De’Longhi. We hebben al een paar van dit soort pod koffiemachines geprobeerd, met wisselende resultaten, maar als we naar deze machine kijken, zien we dat hij een aantal kenmerken heeft die hem tot een veelzijdige machine van topkwaliteit zouden moeten maken.

De machines debuteerde een eigen capsule systeem genaamd slimme capsule, dat kan warme of koude dranken te bereiden de verwarming wordt intern gedaan, maar voor koude dranken het water moet handmatig worden gekoeld in het waterreservoir met ijs. Het is waarschijnlijk dat u de houder te vroeg uit de machine heeft gehaald of een lager volume heeft afgenomen dan aanbevolen, waardoor deze terugstroom is ontstaan. Terwijl koffiepercolators werken met een druk van één bar (normale atmosferische druk) en een aantal andere machines met niet meer dan twee bar, kan het NESCAFÉ Dolce Gusto-systeem werken tot 15 bar. In tegenstelling tot veel andere merken koffiemachines betekent dit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een melkopschuimer of het op een andere manier bereiden van melk voor de koffie.

Als het debiet trager is dan normaal, moet u de naald ontstoppen en de machine ontkalken volgens de instructies in de gebruikershandleiding. Dat betekent dat u telkens wanneer u koud water bijvult, de machine naar voren moet slepen, of het risico loopt dat u een beetje morst. Dit betekent dat de lage aanschafkosten van elke koffiemachine een illusie zijn, want de kosten van de capsules voor de machine zijn soms vele malen hoger dan die van conventionele koffie en kunnen in korte tijd meer kosten dan de machine zelf, tenzij een navulbare capsule wordt gebruikt. nescafé dolce gusto koffiecapsules zijn er in verschillende verpakkingsgrootten die 12, 16 of 30 capsules bevatten.

Aan de voorkant van de machine bevindt zich een goed ontworpen bedieningspaneel, met een draaiknop die prettig in de hand ligt en verlichte knoppen waarmee je een aantal zetopties kunt instellen. Opgemerkt moet worden dat als de ontkalkingsmodus is geactiveerd en de machine wordt uitgeschakeld zonder te ontkalken, de aan/uit-knop weer groen wordt en de teller wordt teruggezet. Hoewel de machines hetzelfde zijn, afgezien van hun merk en kleine cosmetische verschillen, kunnen de prijzen variëren tussen merken en verkopers, dus het is een goed idee om rond te shoppen als je er een zoekt. Om dit te doen, selecteert u op de kop de maximale hoeveelheid water uit de machine, laat u een lege container onder de kop van de machine vallen en drukt u op de stand Koud Water (blauwe knop) en wacht u op het einde van de straal.

De extractie van de Dolce Gusto koffie gebeurt op een optimale temperatuur, zodat een perfecte koffie wordt verkregen.

References: