Stopt dolce gusto automatisch?

Bij de automatische dolce gusto machines daarentegen kunt u de hoeveelheid water voor verschillende koffie- en melkcapsules instellen. Hij stopt automatisch de watertoevoer. Dus je kunt op een knop drukken en weggaan en je koffie later halen als hij gezet is. De Mini Me werkt volautomatisch, dus hij stopt automatisch als uw lungo of cappuccino klaar is.

Houd er wel rekening mee dat het waterreservoir van 0,8 liter vrij snel leeg is. Na ongeveer 6 lungo’s moet je het waterreservoir bijvullen. Je moet zelf in de gaten houden wanneer het tijd is om de machine te ontkalken, want deze koffiemachine geeft je geen seintje. Het oordeelWil je alle voordelen van het Dolce Gusto systeem en een statement eigentijds design op je aanrecht, dan is dit de machine met je naam erop.

Maar moet u kiezen voor de nescafe dolce Gusto, Nespresso, of Keurig? Ze gebruiken immers elk een speciale koffiecapsule. U moet de koffie handmatig zetten, want de machine stopt niet automatisch na de bereiding. Het koffiezetapparaat heeft aanraakbediening, stopt automatisch na het zetten van een kopje koffie, en geeft een melding wanneer het ontkalkt moet worden. Hoewel elk ontwerp in de Dolce Gusto reeks anders is, scheidt niet veel hoe ze koffie zetten of hun prestaties.

De machine schakelt automatisch uit na een minuut inactief te zijn geweest en bespaart dus op het energieverbruik. Als u Nespresso-capsules of Keurig K-Cups hebt gebruikt, bent u waarschijnlijk op de hoogte van het brede scala aan drankopties die ze bieden, en de Dolce Gusto-capsules bieden een vergelijkbare variëteit. Met een aantal Dolce Gusto koffiecapsules en een druk op de knop krijgt u binnen een minuut een rijk en aromatisch kopje koffie, waaronder espresso, americano, cappuccino en latte. Als u bijvoorbeeld een nescafé dolce gusto cappuccino zet, moet u zes staven water gebruiken, wat ongeveer 30 seconden duurt.

Als u een Dolce Gusto-automaat gebruikt, drukt u op de startknop om te beginnen met het zetten van speciale koffie.

References: