Passen nescafe dolce gusto capsules op nespresso?

Nespresso is, hoewel het niet de eerste capsule op de markt was, tot op heden een van de meest succesvolle. In recentere tijden heeft het zustersysteem, nescafé dolce Gusto, wat marktaandeel gestolen. De twee systemen mogen niet met elkaar verward worden, capsules zijn niet onderling verwisselbaar. Er zijn echter heel wat machines op de markt die originele of compatibele Nespresso pods kunnen gebruiken.

Deze vraag wordt ons vaak gesteld – vooral na Kerstmis, wanneer mensen op zoek zijn naar goedkopere capsules voor hun nieuwe koffiepadmachine. Nespresso-capsules zijn niet compatibel met Dolce Gusto. En u kunt Nespresso niet in Dolce Gusto gebruiken. Beide merken behoren tot het bedrijf Nestlé, en dit is de belangrijkste bron van verwarring die gebruikers doet geloven dat Nespresso-capsules compatibel zijn met Dolce Gusto, Wij verkopen een merk met de naam Rene dat in dolce gusto-machines werkt en een merk met de naam Caffesso dat in Nespresso-machines werkt. Waarom probeert u ze niet eens – u bespaart een paar euro.

SealPods zijn gemaakt van roestvrij staal, en het zijn herbruikbare koffiepads. SealPods zijn compatibel met Nespresso machines en Dolce Gusto machines. De Dolce Gusto Genio S heeft een verwijderbaar waterreservoir van 0,8 liter voor een gemakkelijke reiniging, een maximale pompdruk van 15 bar en aangezien het een pod machine is, heb je de keuze uit 50 verschillende dranken om te maken. Als de verkeerde capsule in de machine wordt gedaan, zullen de waterverhoudingen niet kloppen, waardoor je geen ideale kop koffie kunt zetten.

Dolce Gusto machines zijn een betere optie als je budgetbewust bent, aangezien ze iets goedkoper zijn dan Nespresso machines. Wij vertellen u de belangrijkste verschillen tussen Nespresso en Dolce Gusto koffiemachines, en brengen u de beste aanbiedingen wanneer deze beschikbaar zijn. Nespresso heeft een streepje voor als u koffie in barista-stijl wilt drinken, dat wil zeggen met espresso als uitgangspunt. Hoewel de merken Nespresso en Dolce Gusto door hetzelfde bedrijf worden gemaakt, zal het u eigenlijk niet verbazen dat u de pods van deze twee merken niet door elkaar kunt gebruiken.

Bij Dolce Gusto-pods gaat het niet alleen om koffie – hoewel er natuurlijk een ruime keuze aan koffie is, waaronder een Starbucks-assortiment als u naar de smaak van de winkelstraat verlangt, maar het geld dat u zou hebben uitgegeven om uit te gaan opzij wilt zetten. Deze pods kunnen gemakkelijk in een Nespresso-apparaat worden geplaatst en worden door een gepatenteerd extractiesysteem geleid, waarna een zachte, volle kop koffie klaarstaat voor gebruik. Zowel bij de Nespresso als bij de Dolce Gusto machine gaat het om één koffie (of ander drankje) per keer, maar het proces verloopt zeer snel. Nespresso en Dolce Gusto zijn twee populaire merken koffiezetapparaten die met één druk op de knop hoogwaardige espressodranken maken.

References: