Passen andere koffiepads op dolce gusto?

In recentere tijden heeft het zustersysteem, de nescafé dolce Gusto, wat marktaandeel gestolen. De twee systemen mogen niet met elkaar worden verward, capsules zijn niet onderling verwisselbaar. Er zijn echter heel wat machines op de markt die originele of compatibele Nespresso pods kunnen gebruiken. Deze vraag wordt ons vaak gesteld – vooral na Kerstmis, wanneer mensen op zoek zijn naar goedkopere capsules voor hun nieuwe koffiepadmachine. Nespresso-capsules zijn niet compatibel met Dolce Gusto.

En u kunt Nespresso niet in Dolce Gusto gebruiken. Beide merken behoren tot het bedrijf Nestlé, en dit is de belangrijkste bron van verwarring die gebruikers doet geloven dat Nespresso-capsules compatibel zijn met Dolce Gusto, Wij verkopen een merk met de naam Rene dat in dolce gusto-machines werkt en een merk met de naam Caffesso dat in Nespresso-machines werkt. Waarom probeert u ze niet eens – u bespaart een paar euro. SealPods zijn gemaakt van roestvrij staal, en het zijn herbruikbare koffiepads.

SealPods zijn compatibel met Nespresso machines en Dolce Gusto machines. De markt voor koffiecapsules in het Verenigd Koninkrijk wordt gedomineerd door twee onbetwiste krachtpatsers – Nespresso en Dolce Gusto. Beide hebben duizenden trouwe klanten, die samen dagelijks miljoenen koffiepads in het hele land kopen. Aldi’s Alcafe Barista Moments assortiment omvat Americano, Latte Macchiato en Cappuccino koffiepads voor gebruik met Dolce Gusto koffiemachines.

Overschakelen op de Aldi pods kan u meer dan 180 pond per jaar besparen op uw koffie gewoonte, gebaseerd op het maken van twee koffie per dag met uw machine. Dit zijn twee heel verschillende soorten koffiemachines, compatibel met verschillende soorten koffiecapsules en op de markt gebracht voor verschillende doelgroepen. Hoewel deze machines geen melkopschuimer hebben, bevatten pods die melkachtige dranken produceren ook melkpoeder. We vroegen 22 koffiedrinkers om in een blinde smaaktest zowel de Dolce Gusto als de Aldi’s pods te proberen om te zien welke ze het lekkerst vonden.

Aangezien er geen octrooi meer rust op OriginalLine koffiemachines, kunt u in deze machines pods van andere fabrikanten gebruiken. De meningen waren verdeeld: iets meer mensen prefereerden de smaak van de Dolce Gusto-pod, maar er was geen duidelijke favoriet. Het is vrij typisch dat verschillende koffiemachines pods van verschillende materialen, groottes en materialen gebruiken. Overdag is ze zelfverklaard koffieverslaafde en ’s nachts schrijfster. Ze deelt haar kennis graag met collega-liefhebbers.

In tegenstelling tot eigenaars van machines die compatibel zijn met Nespresso Original, die een groot aantal capsuleopties van andere fabrikanten hebben, is er niet veel keuze voor mensen met een Dolce Gusto koffiemachine. Deze vraag wordt ons vaak gesteld – vooral na Kerstmis, wanneer mensen op zoek zijn naar voordelige capsules voor hun nieuwe koffiezetapparaat. We vroegen vier Dolce Gusto-koffiemachinebezitters om de Aldi-capsules thuis in hun koffiemachines uit te proberen en verslag uit te brengen van hun ervaringen. Aan de binnenkant zijn ze echter gevormd om de pods van uw keuze te bevatten, of dit nu Nespresso of Dolce Gusto pods zijn.

Beide merken behoren tot het bedrijf Nestlé, en dit is de belangrijkste bron van verwarring die gebruikers doet geloven dat Nespresso-capsules compatibel zijn met Dolce Gusto. Om een adapter te gebruiken, verwijdert u gewoon de originele capsulehouder van het koffiezetapparaat en vervangt u die door de capsuleadapter.

References: