Passen alle dolce gusto pods op alle machines?

Dolce Gusto pods en machines zijn ontworpen voor wie van lange koffies houdt, soms met wel zeven verschillende formaten om uit te kiezen. U kunt ook een breder scala van warme chocolademelk capsules en andere soorten pods die compatibel zijn met dolce gusto machines voor een verscheidenheid te krijgen. SealPods zijn gemaakt van roestvrij staal, en het zijn herbruikbare koffiepads. SealPods zijn compatibel met Nespresso machines en Dolce Gusto machines.

Deze vraag wordt ons vaak gesteld – vooral na Kerstmis, wanneer mensen op zoek zijn naar goedkopere capsules voor hun nieuwe koffiepadmachine. Nespresso-capsules zijn niet compatibel met Dolce Gusto. En u kunt Nespresso niet in Dolce Gusto gebruiken. Beide merken behoren tot het bedrijf Nestlé, en dit is de belangrijkste bron van verwarring die gebruikers doet geloven dat Nespresso-capsules compatibel zijn met Dolce Gusto, Wij verkopen een merk met de naam Rene dat in Dolce Gusto-machines werkt en een merk met de naam Caffesso dat in Nespresso-machines werkt. Waarom probeert u ze niet eens – u zult wat geld besparen.

Nee, Nespresso machines produceren alleen zwarte espressodranken. Sommige machines zijn echter uitgerust met een melkopschuimer. Naast bovenstaande, welke andere pods passen bij dolce gusto? Het is niet zo dat u uw machine kapot maakt als u een pod twee keer gebruikt, maar als u dat doet, gaat dat ten koste van de kwaliteit van uw koffie. Kun je dolce gusto pods meer dan één keer gebruiken? Er zijn heel wat verschillende smaken beschikbaar voor het nescafé dolce gusto assortiment.

Door te investeren in eigen pods bent u er zeker van dat ze uw machine op geen enkele manier beschadigen en dat uw koffie van een bepaalde standaard zal zijn. Er zijn echter een heleboel machines op de markt die originele of compatibele Nespresso pods kunnen gebruiken. Dit soort machines wordt geleverd met een reeks adapters waarmee u verschillende soorten pods kunt plaatsen. Om het u gemakkelijk te maken, hebben wij hieronder de populairste systemen op een rijtje gezet, en uitgelegd welke capsule in welke machine past.

Wie van kwaliteitsvolle espressodranken houdt, kiest voor de Nespresso, terwijl de Dolce Gusto beter geschikt is voor consumenten die van een verscheidenheid aan dranken houden. Bijna elke fabrikant van koffiezetapparaten heeft een koffiezetapparaat dat geschikt is of kan worden gemaakt voor ESE-pods. Nespresso en Dolce Gusto zijn twee populaire merken koffiezetapparaten die met één druk op de knop kwaliteitsvolle espressodranken maken. Hier volgt een lijst van de populairste koffiepads en de koffiemachines waarmee ze compatibel zijn.

Modo Mio pods zijn compatibel met Modo Rio machines en Mile Cafe Barista is compatibel met de Mile Café Barista koffiemachine. Dolce Gusto-pods verschillen van de pods die in Nespresso OriginalLine- en VertuoLine-machines worden gebruikt, omdat ze een komvorm hebben. Het feit dat u een Dolce Gusto koffie machine hebt, betekent niet dat u de pods moet kopen die door dolce gusto zijn gemaakt, u kunt alle pods gebruiken die passen. De Milex-machines werden oorspronkelijk door Home Mark in Zuid-Afrika geïntroduceerd, maar werden vervolgens uit de handel genomen, waardoor veel klanten wel een machine, maar geen capsule kregen.

Aan de binnenkant zijn ze echter zo gevormd dat ze de pods van uw keuze kunnen bevatten, of dit nu Nespresso of Dolce Gusto pods zijn.

References: