Passen aldi koffiepads op dolce gusto?

Aldi verkoopt met Dolce Gusto compatibele koffiepads voor bijna de helft van de prijs van de merkversie, samen met een aantal ongebruikelijke Mars en Twix gearomatiseerde warme chocolade pods. Aldi’s Alcafe Barista Moments assortiment omvat Americano, Latte Macchiato en Cappuccino koffiepads voor gebruik met Dolce Gusto koffiemachines. Een andere koffiemachine voor thuisgebruik is de Dolce Gusto machine. Aldi’s versie van deze koffiepads worden geleverd in verpakkingen met 16 porties per verpakking (dat zijn 64 pods in totaal als je de vier pack bundel online koopt).

In de winkel vindt u een reeks verschillende koffiepads, die allemaal compatibel zijn met de belangrijkste merken koffiezetapparaten, waaronder Nespresso en Dolce Gusto. Afgezien van problemen met de pasvorm, bevatten de Aldi Everyday koffiepads het verkeerde type gemalen koffie voor gebruik in een Nespresso-apparaat. Omdat Nespresso-apparaten in het buitenland populairder zijn, verkopen de Europese Aldi-winkels espressopods als onderdeel van hun Everyday-lijn. Vorige week waren de klanten van Aldi (opent in een nieuw tabblad) lovend over het waanzinnig betaalbare assortiment koperen keukengerei (opent in een nieuw tabblad) en nu steelt een andere Aldi Specialbuy de show van Nescafe en Nespresso koffiemachines.

Dus het feit dat Aldi een aantal van onze favoriete smaak koffiepads in de aanbieding heeft tegen spotprijzen klinkt ons als muziek in de oren. Met 48 melk- en 48 koffiepads heeft u elke ochtend de perfecte melange voor uw latte. Ze geven de koffiemachine zo goed als weg, zodat ze u vervolgens een aantal jaren dure koffiepads kunnen verkopen voordat u besluit iets anders te proberen. Er zijn echter een heleboel machines op de markt die originele of compatibele Nespresso pods kunnen gebruiken.

Dit zijn de machines waar de pods van Aldi in passen, en ze werken met alle modellen, inclusief de nieuwe K-Duo’s en de Mini’s. Met de krachtigste vorm van gebrande en gemalen koffie met een vol aroma, verwen uzelf met dit pak van 6 Ristretto koffiepads. Aldi supermarkten staan bekend om de verkoop van levensmiddelen en dranken tegen sterk gereduceerde prijzen, en ze hebben terecht koffiepads in dat assortiment opgenomen.

krups dolce gusto

References: