Krups Evidence One EA895E review

 

Koffiezetapparaten over de hele wereld voeren een meedogenloze oorlog om de keukens van liefhebbers van diepe L te veroveren. Honderden verschillende modellen koffiezetapparaten hebben hun intrede gedaan op de markt, zodat het moeilijk kan zijn te kiezen uit het ruime aanbod.

Vandaag geef ik u mijn mening over de Krups Evidence, een koffiezetapparaat met molen dat zich op het instapniveau van het gamma bevindt, maar dat verrast door zijn kwaliteiten. Wil je er meer over weten? Blader door deze complete en onpartijdige test om dit koffiezetapparaat van Franse makelij te ontdekken.

Alles over de Krups Evidence Silver koffiezetautomaat

Ik heb deze test opgesplitst in verschillende paragrafen om u een duidelijk beeld te geven van elk element dat uw aandacht vereist bij de keuze van uw koffiezetapparaat.

Bespaar EUR 321,49

KRUPS Evidence Zilver met roestvrijstalen melkkan Koffiezetapparaat Bonenmaler Koffiezetapparaat Bonenmolen

 • ALTIJD PERFECTE KOFFIE: automatische koffiemachine met molen .
 • ALTIJD EEN SCHONE MACHINE: een volledige en automatische reiniging van de machine .
 • EEN MACHINE ALTIJD GEREED: 15 voorgeprogrammeerde dranken: klassieke espresso,…
 • EEN MACHINE ALTIJD TE GEBRUIKEN: OLED scherm met aanraakbediening,…
 • EEN KENNIS DIE ALTIJD FRANS IS : machine gemaakt in Frankrijk, in Mayenne,…

Esthetiek van het Krups Evidence Silver koffiezetapparaat

Uw koffiezetapparaat staat het hele jaar door op uw werkblad, dus het moet vooral een koffiezetapparaat zijn dat u mooi vindt en dat bij de stijl van uw keuken past.

Ontwerp & materialen

Dit Krups koffiezetapparaat heeft eenvoudige en elegante rondingen. In tegenstelling tot veel modellen zijn er geen uitstekende delen, zelfs het bonenreservoir is geïntegreerd in de structuur van het koffiezetapparaat, dat niet ostentatief uitsteekt uit de koffiemachine.

Het merk heeft gekozen voor geborsteld roestvrij staal om dit koffiezetapparaat aan te kleden, het resultaat is zeer kwalitatief.
Raak de machine maar aan om te zien dat we te maken hebben met goede, robuuste materialen, geen hol klinkende onderdelen, geen trillende onderdelen.

Voor deze prijsklasse is het ontwerp zeer goed gedaan.

Afmetingen en gewichten

Mooie prestaties aan de zijkant van de getoonde afmetingen: 37,2 cm x 24 cm x 36,3 cm.
De Krups Evidence is een compact koffiezetapparaat dat zich aanpast aan de meest krappe werkoppervlakken. Je
kunt zeggen dat hij veel weegt gezien zijn geringe afmetingen, met bijna 9 kg op de weegschaal, wat te wijten is aan de kwaliteit van de gebruikte materialen.

Technische gegevens

Een geslaagd ontwerp is goed, maar met goede prestaties erbij is het nog beter!

De geïntegreerde versnipperaar

Geen keramiek voor de Krups Evidence koffiemolen, de fabrikant koos voor de integratie van een roestvrij stalen molen, vervaardigd in zijn Franse werkplaatsen. De molen levert goede prestaties en is in staat verschillende consistente en zorgvuldige malen te produceren.

De kracht van percolatie

De nanometer geeft 15 streepjes aan, het minimum dat nodig is om een goede kwaliteit extractie van de smaken van uw koffiebonen te verkrijgen. Merk op dat professionele machines een druk van 19 bar aangeven.

Het stroomblok

Er zijn twee schenktuitjes, ideaal voor het schenken van twee kopjes koffie tegelijk. Het blok schuift en past zich perfect aan de grootte van uw kopje aan, van de grote mok voor een long-cup tot het kleine kopje voor een ristretto, zonder koffie over de hele machine te spatten.

De gebruikersinterface

Het koffiezetapparaat is uitgerust met een intuïtieve gebruikersinterface, een OLED-scherm leidt u door alle mogelijke opties. Het bedieningspaneel biedt ook knoppen om met één klik de drank van uw keuze te selecteren (espresso, cappuccino, macchiato, heet water, enz.).

Het koffiezetapparaat is zeer eenvoudig te gebruiken, zelfs voor de meest beginnende.

Opties en toebehoren

Het melkreservoir en het verwarmde stoompijpje worden tegenwoordig bijna standaard bij het koffiezetapparaat geleverd.

De melkkan van roestvrij staal garandeert een perfecte smaakneutraliteit en levensmiddelenhygiëne. Bovendien is hij zeer gebruiksvriendelijk en kunt u met één druk op de knop uw melkdranken bereiden.

Een optie die Krups vaak aanbiedt is de automatische reinigingsfunctie, die erg praktisch is en u verlost van het omslachtige wekelijkse onderhoud.

Tankinhoud

Wat het bonenreservoir betreft, springt het Evidence-model er niet uit met een reservoirinhoud van 260 gram koffiebonen, of ongeveer 30 matig gedoseerde espresso’s. Krups daarentegen staat heel sterk op dit koffiezetapparaat wat de watercapaciteit betreft: 2,7 liter!

Dit is waarschijnlijk de grootste tank die ik heb kunnen testen, met zo’n hoeveelheid hoef je niet regelmatig je water te verversen.

Gebruik van het Krups Evidence koffiezetapparaat

Nu is het tijd om aan de slag te gaan met de “veld” test van het Krups Evidence koffiezetapparaat!

Snelheid van uitvoering

Met zijn 1450 W op de meter, kunnen we zeggen dat de Krups Evidence een raket is, met iets meer dan een minuut tussen het ontsteken van de machine en het inschenken van het eerste kopje. Ideaal als je net als ik niet wilt wachten na je eerste kopje ’s ochtends.

Geluidsniveau

Zoals alle machines die met een molen zijn uitgerust, maakt de Krups Evidence nogal wat lawaai tijdens het maal- en extractieproces. Niets extravagant, maar het blijft binnen de normen van het veld.

Kwaliteit van de koffie

Krups Evidence onderscheidt zich vooral door de kwaliteit van de koffie die hij levert. De koffie heeft de juiste temperatuur (85°C), een mooie, homogene zwarte kleur en altijd dat fijne schuim dat liefhebbers van goede espresso’s zo op prijs stellen.

Met de basisinstellingen is de koffiesterkte vrij laag, verander deze gewoon via de gebruikersinterface door de “donkere” modus toe te passen. Een overtuigende smaaktest, we hebben het belangrijkste gedaan!

Personalisering en andere dranken

De molen biedt 3 maalniveaus om de intensiteit van de drankjes aan te passen. Hoewel het apparaat niet de mogelijkheid biedt om gebruikersvoorkeuren op te slaan, kunt u de intensiteit en het niveau van de koffie die door het apparaat wordt geproduceerd, aanpassen aan uw voorkeuren.

Toch kunt u kiezen uit meer dan 15 voorgeregistreerde dranken, latte macchiato, cappuccino, enz…

Krups Bewijs: onderhoud en duurzaamheid

Onderhoudsgemak is een belangrijke factor bij de keuze van uw koffiezetapparaat, hier heeft Krups er alles aan gedaan om ons het leven gemakkelijker te maken.

Dagelijks onderhoud

De droesbak kan het equivalent van ongeveer 12 espresso’s bevatten, dus hij moet regelmatig worden geleegd. Waar Krups echt het verschil maakt, is met zijn zelfreinigingsprogramma.

U hoeft er alleen maar een speciaal tablet in te doen en het bijbehorende programma uit te voeren, verder hoeft u niets te doen, en dat is wel zo handig!

Ontkalking van het Krups Evidence koffiezetapparaat

Zoals alle koffiezetapparaten moet de Krups Evidence regelmatig worden ontkalkt, ongeveer om de 3/4 maand, afhankelijk van uw gebruik en de hardheid van uw water. Gebruik hiervoor de ontkalkingskits die specifiek zijn voor koffiezetapparaten.

Een ontkalkingscyclus is dan beschikbaar in de instellingen van het koffiezetapparaat. Als uw water hard is en veel kalk bevat, kunt u filterpatronen gebruiken. Deze verbeteren de smaak van de koffie en zorgen ervoor dat u minder vaak hoeft te ontkalken.

Garantie van de fabrikant en dienst na verkoop

De Krups Evidence wordt door het merk voor 2 jaar gegarandeerd. Zijn klantenservice is als zijn fabriek, gevestigd in Frankrijk en erkend voor zijn efficiëntie. Krups biedt zijn klanten ook de mogelijkheid om via zijn site tegen een goede prijs reserveonderdelen te verkrijgen, zeer praktisch in geval van storing of slijtageonderdeel dat moet worden vervangen.

Krups Evidence koffiezetapparaat: voor- en nadelen

Ik zou liever beginnen met de voordelen op te sommen, die talrijker zijn:

 • Bistro kwaliteit koffie (15 Bars)
 • 2 jaar garantie
 • Zorgvuldig ontwerp, algehele kwaliteit
 • Zelfreinigende functie
 • Talrijke dranken in de aanbieding
 • Gemaakt in Frankrijk

Voor storingen, is het belangrijkste om te melden:

 • De kleine capaciteit van de opvangbak voor afvallen

Mijn mening over de Krups Evidence koffiezetautomaat

Voor mij biedt het Krups Evidence koffiezetapparaat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het zorgvuldige ontwerp en de kwaliteit van de materialen maken er een uitstekend koffiezetapparaat met molen van. Hij vervult met succes zijn hoofdtaak: goede koffie zetten op elk moment van de dag.

Als u niet van de afwerking in geborsteld staal houdt, is er hetzelfde model dat volledig in zwarte lak is uitgevoerd, ook zeer elegant.

Bespaar 321.49 EUR Bestseller Nr. 1

Bespaar 2.00 EUR Bestseller Nr. 2

Bespaar 3.54 EUR Bestseller Nr. 3

Misschien vindt u

 

 

 

Plaats een reactie