Philips koffiemachine kopen? Philips LatteGo Test (2021 Update)

Philips bestaat al sinds 1891 en bracht pas in 2012 zijn eerste volautomatische koffiemachine op de markt, nadat het in 2001 in samenwerking met een bekende koffiefabrikant de nog altijd succesvolle Senseo podmachine had ontwikkeld. Als u vandaag een volautomatische koffiemachine van het bedrijf wilt kopen, kunt u een Philips-machine of een Saeco-machine kopen, aangezien het een dochteronderneming van Philips is.

Het onderbrengen van twee merken onder één dak resulteert uiteraard in aanzienlijke synergieën, wat een zeer positief effect heeft op de kwaliteit van alle geproduceerde volautomatische koffiemachines. Dankzij deze verbinding kunnen Philips-koffiezetapparaten regelmatig positieve punten verzamelen in tests en krijgen de apparaten altijd uitstekende cijfers van klanten. De koffiezetapparaten die Philips aanbiedt voor prijzen tussen 60 euro en maximaal 1.000 euro, worden gekenmerkt door de volgende kenmerken:

– subtiel en modern ontwerp
– 15 bar druk
– automatisch reinigingsprogramma
– groot waterreservoir met een volume tussen 1 en 1,8 liter
– verschillende instellingen voor koffiesterkte
– geïntegreerde automatische time-out
– Knopbediening, toetsen of digitale display

Natuurlijk kunnen alle soorten koffie met elk apparaat worden bereid, Philips-koffiezetapparaten kunnen zowel klassieke koffie als cappuccino of café au lait bereiden. Een melkkan is reeds bij de levering inbegrepen of kan later worden bijgekocht. Toestellen die geen geïntegreerd melksysteem hebben, hebben een melkpijpje.

Vergelijkingstabel van de beste Philips-koffiezetapparaten

Naam

Philips HD6554/61 Senseo Original Black Pod-koffiezetapparaat 0, 75 liter

Philips HD7546/20 Isotherm-koffiezetapparaat Filter Zwart en metaal

Philips EP3246/70 Automatisch espresso-apparaat 3200-serie LatteGo Zilver

Naam

Philips HD6554/61 Senseo Original Black Pod-koffiezetapparaat 0, 75 liter

Naam

Philips HD7546/20 Isotherm-koffiezetapparaat Filter Zwart en metaal

Naam

Philips EP3246/70 Automatisch espresso-apparaat 3200-serie LatteGo Zilver

Top 10 beste Philips-koffiezetapparaten in 2021

Philips Senseo Original koffiezetapparaat

Philips Senseo Original
Phillips apparaten zijn goed voor koken, grillen en meer. De producten worden door een ander platform geleid om telkens wanneer ze worden gebruikt een unieke gebruikerservaring te bieden. Het Philips Senseo Original-koffiezetapparaat kan één of twee kopjes koffie tegelijk zetten. U kunt de lengte van uw koffie handmatig aanpassen om de gewenste hoeveelheid koffie te verkrijgen. Het wordt geleverd met de beste pods met smaakversterker technologie. Het bevat een knop om de intensiteit van uw koffie te verhogen.

Deze machine heeft een speciaal en aantrekkelijk ontwerp. Het heeft een gebogen en compact ontwerp waarmee u uw koffie goed kunt serveren. De kleur van deze machine is zwart en de knoppen zijn goed geplaatst voor comfort en eenvoudige bediening. De machine is gemaakt van kunststof en is duurzaam. Dit koffiezetapparaat is ontworpen om 2 tot 8 koppen koffie te zetten. Door zijn ontwerp is hij gemakkelijk te gebruiken en past hij goed op de plaats waar hij wordt neergezet.

De machine is uitgerust met een druppelvrije functie waarmee u een kopje koffie kunt zetten wanneer u maar wilt. Met deze functie kunt u het gewenste kopje koffie inschenken voor het einde van de koffiezetcyclus. Merk ook op dat de machine een LED aan/uit-schakelaar heeft die oplicht rond de aan/uit-knop wanneer de machine wordt ingeschakeld. Een rood lampje op de schakelknop verlicht het koffiezetapparaat wanneer het aan staat. Het geeft aan dat de machine klaar is of in gebruik is.

Bovendien wordt het Philips Senseo Original-koffiezetapparaat geleverd met een aromatwister om de koffie goed te mengen voor een optimale en heerlijke smaak. Het mondstuk aan de binnenkant van de koffiezetter mengt de koffie die binnenkomt goed door de koffiekan voor een optimale smaak. Deze circulatie zorgt voor een consistent en gewenst aroma van het eerste tot het laatste kopje. De machine is gemakkelijk en eenvoudig te reinigen. Onderdelen kunnen worden verwijderd voor eenvoudige reiniging en onderhoud. Onderdelen kunnen ook worden vervangen wanneer ze versleten zijn.

Koop de Philips Senseo Original op Amazon

Lees ook: Volledige test van het Philips Senseo Original koffiezetapparaat

Philips Senseo Viva koffiezetapparaat

Philips Senseo Viva
De Philips Senseo Viva Café-koffiemachine lijkt optisch sterk op de Philips Senseo Original-koffiemachine. De vorm lijkt bijna een ei op de andere, en verschilt slechts in een paar details. Over het geheel genomen biedt de Philips Senseo Viva Café koffiemachine een volwassener en fraaier ontwerp, dat er iets nobeler en kwalitatief beter uitziet. Ook hier kunt u kiezen uit twee verschillende kleuren, zodat het Philips Senseo Viva Café-koffiezetapparaat onopvallend in uw keuken kan verdwijnen of juist kan opvallen als een vleugje kleur. Naast het klassieke zwart, waarin eigenlijk alle Senseo koffiemachines verkrijgbaar zijn, kunt u ook kiezen voor een felle kleur rood (Senseo HD7825 / 82 Viva Café). Een ander positief aspect van het Viva-model is dat de benodigde ruimte met 31 x 19 x 34 cm iets kleiner is, wat vooral merkbaar is op de meest omstreden keukenwerkbladen, die meestal toch al veel technische keukenhulpjes bevatten en meestal veel te klein zijn.

De hoogte van de uitloop is verstelbaar, wat vooral voor grotere kopjes een voordeel is. De Philips Senseo Viva Café-koffiemachine kan één of twee kopjes tegelijk bereiden. Een houder voor één of twee koffiepads is bij de levering inbegrepen. Een ander positief aspect is dat de Viva een automatisch ontkalkingsdisplay biedt, wat we nog misten in de oorspronkelijke test van de pod machine. Aan boord is ook de manuele brouwstop, waarmee het brouwproces naar wens kan worden onderbroken, en de automatische stop. Hierdoor schakelt het Philips Senseo Viva Café pod-koffiezetapparaat automatisch uit zodra de koffie 30 minuten heeft gebrouwen, wat elektriciteit en geld bespaart. Het is goed voor het milieu en je portemonnee. Het waterreservoir, dat zich ook aan de achterkant van de machine bevindt en afneembaar is, heeft een inhoud van 0,9 l en daarmee zes kopjes iets meer dan het Philips Senseo Original koffiezetapparaat.

Viva en Original zijn niet anders wat de werking betreft. Beide hebben een aan/uit-knop in het midden van het kopjesplateau die tijdens gebruik rood oplicht. Links begint u na het voorverwarmen een kopje Senseo-koffie te zetten, met de knop rechts naast de aan/uit-schakelaar kunt u twee kopjes tegelijk zetten, dat duurt minder dan een minuut. Er valt dus niets aan te merken op het gebruik van de Philips Senseo Viva Café-koffiemachine. Er is geen contact en co en geen mogelijkheid om de sterkte van de koffie te variëren. Dit maakt het gebruik van de machine natuurlijk nog gemakkelijker. We vallen in herhaling, maar het is zoals altijd. Het Philips Senseo Viva Café koffiezetapparaat zet ook de heerlijke Senseo-koffie met gemak. De normale reiniging na gebruik is net zo eenvoudig als bij het origineel. Want ook hier zijn alle uitneembare onderdelen vaatwasmachinebestendig. U hoeft ze dus niet met de hand te wassen, wat gemakkelijker en hygiënischer is.

Koop de Philips Senseo Viva op Amazon

Lees ook: Volledige test van het Philips Senseo Viva koffiezetapparaat

Koffiezetapparaat Philips Senseo Switch 2 in 1

Philips Senseo Switch 2 in 1
De Philips Senseo Switch 2 in 1 koffiemachine met filter biedt twee koffiezetapparaten in één apparaat. Want voor minder dan 100 euro krijgt u niet alleen een koffiezetapparaat, maar ook een filterkoffiezetapparaat. Dit is ideaal als u niet alleen één of twee kopjes koffie voor u en uw partner wilt zetten, maar ook wel eens een hele pot voor uzelf of een bezoeker wilt koken. Want u kunt beide doen met deze combinatiemachine zonder dat u twee apparaten nodig hebt.

De tamponmachine beschikt over de typische Senseo-uitrusting, zodat zij één of twee kopjes tegelijk kan bereiden en ook voor de typische Senseo-crème kan zorgen. Daarnaast is er een roestvrijstalen thermoskan voor maximaal zeven kopjes filterkoffie, die u vervolgens op de klassieke manier kunt bereiden met een filterzak en koffiepoeder in bulk. Het apparaat wordt bediend met één druk op de knop, met drie knoppen voor één kopje, twee kopjes en een karaf filterkoffie naar keuze. Bovendien heeft de watertank een inhoud van 1 l. Dit is geen uitzonderlijke hoeveelheid, maar het is genoeg voor één kruik. Als alternatief voor de zwarte kleur van de Senseo Switch 2-in-1 is dit model, net als de Senseo, ook verkrijgbaar in rood (Senseo HD7892 / 80) en wit (Senseo HD7892 / 00).

Koop de Philips Senseo Switch 2 in 1 op Amazon

Lees ook: Volledige test van de Philips Senseo Switch 2 in 1 koffiemachine

Philips Senseo Quadrante -koffiezetapparaat

Philips Senseo Quadrante
De winnaar van onze test en vergelijking is de Philips Senseo Quadrante – en daarmee de beste pod-koffiemachine in de test. Naast het uitstekende design en de hoogwaardige afwerking, waren de doorslaggevende factoren hier de prijs, die heel redelijk was voor de geboden service, en het gebruikelijke heerlijke genot van Senseo-koffie. De vierkante behuizing ziet er erg goed uit en bevat stevige apparatuur die volledig volstaat voor normaal koffiegenot. Naast het enorme waterreservoir is een ander positief punt de kleine voetafdruk, die de Philips Senseo Quadrante koffiemachine op het werkblad tot een ruimtebesparend wonder maakt. Als u op zoek bent naar een stijlvol koffiezetapparaat maar niet te veel wilt betalen, is dit model perfect.

Er werd binnen nog iets gedaan. De watertank is nog 1,2 liter. De Senseo Coffee Boost technologie is nu geïntegreerd voor een complete smaakontwikkeling van koffie. Het zetsysteem zorgt voor een heerlijke crèmelaag bij elk kopje koffie. Dit kan in één of twee kopjes tegelijk worden klaargemaakt en kost niet eens een minuut. De beproefde en in hoogte verstelbare lekbak is ook opnieuw geïnstalleerd om het gebruik van hogere kopjes mogelijk te maken. Daarom raden wij zonder aarzeling de nieuwe Philips Senseo Quadrante-koffiemachine aan.

Koop de Philips Senseo Quadrant op Amazon

Lees ook: Volledige test van het Philips Senseo Quadrante koffiezetapparaat

Philips Senseo Twist-koffiezetapparaat

Philips Senseo Twist
Als het plezier van gewone koffie niet genoeg is en u wilt genieten van koffiespecialiteiten zoals latte macchiato en latte coffee, dan vindt u met de Philips Senseo Twist and Milk-koffiemachine de juiste pod-machine. Want naast de ongewoon vormgegeven padmachine krijgt u ook een aparte melkopschuimer in hetzelfde jasje. Met dit duo kunt u alle koffie- en melkspecialiteiten op een heerlijke manier bereiden. De verder goede uitrusting met twee instelbare koffiedoseringen en de eenvoudige bediening via het geïntegreerde touchscreen overtuigden ook in onze test met pod-koffiezetapparaten. Alleen de vrij hoge maar redelijke prijs van het koffiezetapparaat met melkopschuimer maakte het verschil voor de tweede plaats.

Philips Koffiezetapparaat HD7546/20

Philips Koffiezetapparaat HD7546-20
De Philips HD7546/20 filterkoffiemachine bevindt zich in het middenprijssegment en presenteert zich aan u als een uiterst stijlvolle verschijning. Een moderne maar tijdloze look en een hoog niveau van functionaliteit smelten hier samen tot een pakket dat niet verstopt hoeft te worden. Hier laten we u zien wat deze koffiemachine kan. Een overzicht van de belangrijkste productkenmerken:

– Aantrekkelijk roestvrijstalen ontwerp
– Onbreekbare vacuüm kan
– Duidelijk zichtbare waterpeilindicator
– Automatische stop en druppelstop
– 1,2 liter watertank
– Tot 15 koppen koffie

Praktisch bij deze koffiemachine is het uitneembare zwenkfilter. Over het algemeen zijn alle uitneembare onderdelen vaatwasmachinebestendig, met uitzondering van de vacuümkaraf, zodat u ze in een handomdraai en met weinig moeite kunt schoonmaken. De intelligente kabelhaspel voorkomt vervelende kabelwarboel vanaf het begin, zodat uw keukenblad altijd opgeruimd blijft.

Uw Philips HD7546/20-koffiezetapparaat is voorzien van een geconcentreerde waterstroom, die garant staat voor een intens en aangenaam koffiearoma. De thermosfles is dubbelwandig zodat u zo lang mogelijk van de vers gezette drank kunt genieten. Het apparaat is een van die koffiezetapparaten die u op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Bij de levering zijn, naast het apparaat zelf, ook een thermosfles en een filterhouder inbegrepen, alsmede de gebruiksaanwijzing.

Philips Koffiezetapparaat HD7767/00 Malen & Zetten

Philips Koffiezetapparaat HD7767-00
De Philips filterkoffiemachine HD7767/00 Grind & Brew ligt in de iets hogere prijsklasse. Deze machine is ideaal voor iedereen die een koffiezetapparaat met molen wil en anders het gebruiksgemak op prijs stelt. Wij hebben de bijzondere kenmerken van deze machine kort voor u samengevat:

– Intuïtieve gebruikersinterface
– Verbeterd geïntegreerd slijpsysteem
– Aroma Wervel Mondstuk
– Gemakkelijke aanpassing van de koffiesterkte
– Voorste watertank
– Omschakelbare breker
– Handige graad van slijpregelaar
– Automatische uitschakeling

Dit Philips-koffiezetapparaat heeft een waterreservoir van 1,2 liter, goed voor ongeveer 15 kopjes koffie. Er is een verwijderbaar zwenkfilter geïnstalleerd, alle verwijderbare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig. Andere productkenmerken zijn een druppelstop en ontkalkingsindicator.

De gebruikersinterface van het toestel is voorzien van een LCD-display en een speciale draaischakelaar voor een bijzonder gemakkelijke bediening. Of het nu gaat om het gewenste aantal kopjes, de gewenste sterkte of de deactivering van de molen – diverse functies kunnen eenvoudig worden ingesteld. De roestvrijstalen conische molen maalt uw verse koffiebonen betrouwbaar en in de maling die u van tevoren hebt bepaald. Het Aroma Swirl mondstuk zorgt voor een optimaal en gelijkmatig aroma.

Op de maalgraadregelaar kunt u kiezen uit in totaal negen verschillende standen, waarvan er drie optimaal zijn. Na 30 minuten schakelt uw Philips HD7765/00 Grind & Brew filterkoffiezetapparaat automatisch uit met een vermogen van 1000 watt.

Philips HD5408/20 koffiezetapparaat

Philips HD5408
Philips HD5408/20 Koffiezetapparaat Zwart

 • Unieke koffiekwaliteit dankzij het Boil and Brew-systeem en de aromamixer.
 • Houdt koffie op temperatuur met een warmhoudplaatje.

De Philips HD5408/20 koffiemachine is verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Het is ook een echt exclusief apparaat dat niet alleen een blikvanger in uw keuken zal zijn, maar u zult de koffie die ermee wordt gezet zeker lekker vinden.

Het directe zetprincipe van deze koffiemachine zorgt voor een optimale aroma-ontwikkeling dankzij de bijzonder hoge zettemperatuur van 93 graden. Maar dat is niet alles. Als Aroma Twister omschrijft de fabrikant Philips de speciale manier waarop het mondstuk de koffie in uw koffiezetapparaat laat stromen, zodat deze circuleert en een optimaal en gelijkmatig aroma wordt verkregen. Een dubbel verwarmingselement zorgt ervoor dat de ideale koffietemperatuur wordt gehandhaafd.

Natuurlijk heeft het koffiezetapparaat ook een antidrupfunctie en een automatische uitschakeling. De machine schakelt 30 minuten na het zetten van uw koffie automatisch uit en helpt u uw elektriciteitsrekening te verlagen. Het praktische scharnierende deksel vergemakkelijkt het vullen van de watertank. De karaf en het filterpatroon zijn vaatwasmachinebestendig. De zettijd voor een volle kop koffie is ongeveer tien minuten.

In de kleuren zwart en roestvrij staal ziet de Philips HD5408/20 filterkoffiemachine er elegant uit. Met het waterreservoir van 1,0 liter kunt u ongeveer twaalf koppen koffie in één keer zetten. Het ontwerp van de machine geeft u speciale informatie. Dus als u wilt, kunt u het hele brouwproces van begin tot eind volgen.

Philips Koffiezetapparaat EP3550/00

Philips Koffiezetapparaat EP3550-00
Geniet van de perfecte espresso en cappuccino van verse bonen met de Philips EP3550/00 koffiemachine en selecteer koffiesterkte, temperatuur en kopvolume op het intuïtieve display. Er zijn geen compromissen wat de smaak van de koffie betreft: de 100% keramische schijfmolen maalt uw bonen nauwkeurig en gelijkmatig, waardoor het aroma maximaal wordt benut. Bovendien is keramiek een ongelooflijk duurzaam en smaakloos materiaal – voor een langdurige natuurlijke smaak van uw koffiebonen.

Met acht filterwissels zorgt de AquaClean technologie voor het zuiverste en meest zorgeloze ontkalkingsgenot voor maximaal 5000 kopjes. Het verversingsinterval hangt af van de keuze van de drank en het aantal spoelingen. Met de geïntegreerde, uitneembare melkkaraf kunt u heerlijke romige melkspecialiteiten bereiden met één druk op de knop. De karaf kan met een eenvoudige beweging worden verwijderd en in de koelkast worden bewaard. De karaf kan ook gemakkelijk in de vaatwasmachine worden gereinigd. Voor een heerlijk en hygiënisch melkkoffiegenot.

U krijgt altijd een perfect kopje espresso dat speciaal voor u is bereid volgens uw persoonlijke voorkeuren – dankzij de memofunctie voor het instellen van de vulhoeveelheid van het kopje, de koffiesterkte en de temperatuur. U kunt ook het melkvolume van uw favoriete specialiteiten instellen met behulp van de memofunctie. Geniet met één druk op de knop van een heerlijke koffiedrank in uw favoriete kopje.

Met de aparte poedergoot kunt u van gemalen koffiebonen geportioneerde koffiedranken bereiden. Voor al diegenen die het niet zonder de verscheidenheid aan verschillende koffiesoorten willen stellen en cafeïnevrije koffie willen bereiden. De zeteenheid is het hart van elke volautomatische koffiemachine en moet eenmaal per week worden schoongemaakt. De zetgroep van de Philips EP3550/00 is gemakkelijk vanaf de zijkant toegankelijk en kan in één beweging worden verwijderd en onder stromend water worden gereinigd.

Koop de Philips EP3550/00 op Amazon

Philips Koffiezetapparaat EP3246/70

Philips Koffiezetapparaat EP3246
Ik heb de nieuwe Philips EP3246/70 koffiemachine twee weken lang grondig kunnen testen. Ik wil graag mijn ontdekkingen met u delen, zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken uit het groeiende aanbod van espressomachines. Als ik deze machine ontvang, ben ik al onder de indruk van de doos en de manier waarop hij is verpakt. Voor een dure machine, is het een stevig en mooi pakket. Eenmaal uit de verpakking, ben ik verrast door het compacte en elegante ontwerp van de machine. Dat is echt een groot voordeel van deze Philips-espressomachine: hij neemt niet te veel ruimte in op het aanrecht.

Het is koffietijd! Het touchscreen werkt intuïtief en maakt het eenvoudig om uw favoriete koffie te kiezen. U doet de verse koffiebonen in de grote container boven op de machine en het aromadeksel houdt ze lang vers. De ruime watertank is handig en bevat een waterfilter. De duidelijke handleiding met biedt een plug and play ervaring. Telkens wanneer de machine wordt aangezet, stroomt er water in de koffiekraan voor reiniging. Leuk idee dat het al gespoeld is, voor een schoon kopje koffie. Omdat ik een echte cappuccinofan ben, vul ik het aparte melktankje met melk en klik ik op de heetwaterkraan. Slim genoeg om deze kraan te gebruiken als een multifunctionele kraan. Dan is uw verse koffie klaar met slechts één druk op de knop (elke hoeveelheid koffie/melk in te stellen).

De Philips EP3246/70 koffiemachine schakelt na ongeveer 15 minuten uit en vóór de automatische uitschakeling stroomt er water terug in de koffiekraan om te worden gereinigd. Ik heb verschillende soorten koffie en verschillende koffiebonen getest. Van pure espresso tot machiatto latte, deze machine heeft voor elk wat wils. Mijn conclusie is dat het voor deze prijs in dit segment van de markt een espressomachine van hoge kwaliteit is. Het neemt niet veel plaats in en het ontwerp is zichtbaar. Onderhoud kost weinig tijd. U kunt verse aromatische koffie zetten in een handomdraai.

Koop de Philips EP3246/70 op Amazon

Verschil tussen de Philips pod-koffiemachine en de Philips filterkoffiemachine

Het grote verschil tussen een pod koffiezetapparaat en een filterkoffiezetapparaat is de vereenvoudigde bereiding. Terwijl u bij een klassiek filterkoffiezetapparaat meestal zelf het koffiepoeder moet doseren en in het filter vullen, gebruikt u bij podkoffiezetapparaten koffiepads die al zijn afgewogen en in filterpapier gewikkeld. Deze worden eenvoudig in de podhouder van de pod-koffiemachine geplaatst, vervolgens in de machine geklemd en met een druk op de knop wordt het koffiezetproces gestart. Dit betekent dat u altijd dezelfde smaak krijgt, aangezien deze voornamelijk wordt bepaald door de hoeveelheid koffiepoeder en water.

Een nadeel van Philips koffiepadmachines is dat u er slechts één of twee kopjes koffie tegelijk mee kunt zetten. In het geval van een Philips filterkoffiezetapparaat daarentegen gaat het ook om een heel koffiezetapparaat, dat u bijvoorbeeld zonder al te veel moeite voor gasten kunt bereiden. Het is dus veel ingewikkelder om gasten met een koffiezetapparaat te ontvangen. Een voordeel van de pod-variant zijn echter de koffiespecialiteiten die sommige machines kunnen bereiden met de melkopschuimer. U zult geen van deze opties vinden in conventionele koffiemachines.

Opvallende verschillen tussen de Philips-koffiebonenmachine en andere koffiemachines van het merk

Het grootste verschil tussen de Philips-bonenmachine en andere soorten koffiemachines is het verschil in smaak, aangezien de bonen vers worden gemalen. De bereiding van de koffie zorgt voor een aangenaam aroma in een bonenkoffiezetapparaat.

Koffie wordt gezet in filterkoffiemachines, terwijl in een volautomatische bean-to-brew koffiemachine het water met ongeveer zeven à acht bar door de gemalen koffie wordt geperst. Dit levert minder bitterstoffen op en dit komt tot uiting in de verteerbaarheid van de drank. Het fluweelzachte gevoel van de lippen, waarvoor de crema verantwoordelijk is, is het resultaat van de hoge druk. Dit is de enige manier om de smaakervaring compleet te maken.

In tegenstelling tot conventionele filter- en koffiemachines is de voorbereidingstijd voor een heerlijke koffie in volautomatische bonenmachines zeer kort. Bovendien kunnen naar wens individuele kopjes worden bereid met een volautomatische koffiemachine. Omdat de koffie met één druk op de knop vers wordt bereid en niet zoals bij andere koffiezetapparaten gewoon uit de voorraad wordt gekookt.

De grote verscheidenheid aan dranken is een ander verschil met andere soorten koffiezetapparatuur. Met de volautomatische bonenkoffiemachine kan de koffiekenner melkspecialiteiten maken of snel een café au lait, latte macchiato of cappuccino te voorschijn toveren.

Ook het ecologische aspect van een volautomatische koffiebonenmachine mag niet worden verwaarloosd. Door het gevarieerde aanbod van specialiteiten worden de koffiebonen altijd vers gemalen. In vergelijking met pod- en capsulemachines genereert een volautomatische koffiemachine van Philips echter geen bergen afval bestaande uit wegwerppads of -capsules.

Verdere voordelen bij de aanschaf van een volautomatische bonenkoffiemachine zijn de constante productkwaliteit en de productie van goedkope koffie. De koffiekenner krijgt uit de volautomatische machine dezelfde heerlijke en fijne koffiespecialiteiten als in de koffiecultuurgastronomie.

Het Philips-koffiezetapparaat met bonenmaler is ideaal voor liefhebbers van diepvrieskoffie.

Veel Philips-koffiezetapparaten werken met één druk op de knop. Belangrijke aankoopcriteria zijn de grootte van de volautomatische koffiemachine, het display, het portioneren en malen van verse bonen, de verwerking van koffiepoeder, de zeteenheid of het koffiezetapparaat en de reinigingsfactor.

Met een volautomatische bonenkoffiemachine van hoge kwaliteit van Philips kan de koffieconsument voor elke situatie de juiste koffie bereiden. De prestaties van de slijpmachine moeten ook duurzaam zijn. Bovendien is er, dankzij de uitneembare zetgroep, ook zichtbare hygiëne. Een ander aankoopcriterium is te vinden in de verschillende systemen voor melkdelicatessen. De keuze van het systeem hangt vooral af van de persoonlijke smaak van de koffiekenner.

Het geniale genot van koffie

Een Philips-koffiezetapparaat is, ongeacht de prijs van het apparaat, altijd in staat om een heerlijke cappuccino of espresso te toveren. Hoe meer een koffiezetapparaat kan maken, hoe meer het kost. In principe bieden dure machines altijd meer duurzaamheid en gebruiksgemak. Waarschijnlijk ook omdat de volautomatische koffiezetapparaten van Philips worden geassembleerd uit materialen van betere kwaliteit dan de goedkopere.

Maar de smaak en het aroma van koffie hangen niet af van de prijs. De meeste Philips-koffiemachines met een bonenmaler zijn echte professionele apparaten, met een melkopschuimfunctie en ingebouwde molen.

De belangrijkste criteria voor liefhebbers van diepe L zijn de smaak, het aroma en het genot van koffie. Het hart van een volautomatische koffiemachine is de zeteenheid, ook wel de brewer genoemd. Dit gedeelte geeft de gekozen koffiedosis aan en perst de heerlijke koffie in het filter. Het hete water wordt vervolgens onder hoge druk geperst.

Om het genot niet te verwaarlozen, worden de volautomatische koffiezetapparaten van Philips vaak alleen met hele bonen gevuld. De ervaring van versgemalen bonen is een droom – de koffie is gewoon veruit beter. De bonen worden bij elk brouwproces opnieuw geportioneerd en vervolgens automatisch vers gemalen door de molen.

De Philips bonenmaler koffiemachine en zijn eersteklas koffievariëteit

Investeren in een Philips-koffiezetapparaat met bonenmaler is de moeite waard voor alle liefhebbers en fijnproevers van diepvrieskoffie. Bij de aankoop van een machine is het van essentieel belang te kijken naar wat moderne machines doen en te bieden hebben. De nieuwe aankoop moet immers aan alle moderne koffievoorkeuren kunnen voldoen.

De volautomatische koffiemachine van Philips staat garant voor een eersteklas koffievariatie. Zware koffiedrinkers moeten op de vulstand van de machine letten. Volautomatische machines met een grote watertank zijn bijzonder voordelig voor frequente drinkers. Want hoe groter de tankinhoud, hoe minder vaak de watertank hoeft te worden gevuld.

De aanschaf van een volautomatisch koffiezetapparaat van Philips is voordelig voor zowel singles als kleine en grote gezinnen. De overnamekosten zijn niet al te hoog. Maar de voordelen van zo’n machine zijn immens. Elk familielid, elke goede kennis en elke vriend heeft andere voorkeuren als het op koffie aankomt.

Goede redenen om te kiezen voor een Philips koffiezetapparaat met bonenmaler

Voor liefhebbers van diepe L zijn er vele redenen waarom een snelle en lekkere koffie zo belangrijk is om de dag te beginnen. Afhankelijk van uw smaak kan de koffieliefhebber elke dag zijn of haar favoriete koffie zetten. Eentonigheid tijdens het koffiedrinken behoort tot het verleden. Flexibiliteit en spontaniteit bij het koffiezetten zijn gegarandeerd met een grote verscheidenheid aan volautomatische koffiezetapparaten van Philips en volautomatische koffiezetapparaten van Saeco. Zo kan de koffiekenner zijn koffie aanpassen aan zijn smaak.

Belangrijke aankoopcriteria voor volautomatische koffiemachines met bonenmaler

Een volautomatische machine komt tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen en voorkeuren met een breed scala aan functies. Het is belangrijk voor de koffieconsument om de juiste machine voor de koffieliefhebber te vinden. Op die manier kunnen deep-liefhebbers elke dag van hun favoriete drankje genieten.

Het ontwerp en de werking van het apparaat zijn natuurlijk ook van belang bij de aanschaf van een volautomatische koffiemachine van Philips. Veel extra functies zijn zeer praktisch. Elke koffiekenner is vrij in zijn keuze en moet zorgvuldig afwegen welke speciale functies nodig zijn en welke niet. Maar het is altijd een kwestie van budget.

Er moet ook rekening worden gehouden met de reinigingsinspanning. Een volautomatische koffiemachine kan een automatische reiniging hebben. Er zijn echter ook volautomaten, waarbij de koffiekenner bepaalde onderdelen van de volautomaat met de hand moet schoonmaken of reinigen.

Aankoopcriteria: hiermee moet u rekening houden bij de aankoop van een Philips pod-koffiezetapparaat.

Als u om wat voor reden dan ook niet het juiste Philips pod koffiezetapparaat hebt gevonden tussen de vijf winnaars van onze Philips koffiezetapparaattest, kunt u natuurlijk ook zelf een apparaat zoeken op basis van uw ideeën en wensen. Om dit te doen, geven wij u de belangrijkste aankoopcriteria uit onze ervaring, waar u op moet letten bij het kiezen van uw nieuwe Philips pod koffiezetapparaat met of zonder melkopschuimer, afhankelijk van uw voorkeur. Tegelijkertijd waren deze punten ook de criteria aan de hand waarvan wij de kandidaten voor onze Philips pod-koffiemachine-test hebben beoordeeld.

Meubels

Hoewel pod machines worden gekenmerkt door hun eenvoud, zijn er verschillen in uitrusting. Er zijn basismodellen die alleen normale koffie kunnen bereiden, tot machines met een melkschuimeenheid voor latte macchiato en Co. Bovendien verschillen ze in de mogelijkheid om de koffiesterkte, de grootte en enkele andere details aan te passen, zodat u de koffie aan uw smaak kunt aanpassen. Het moet ook mogelijk zijn twee kopjes tegelijk te bereiden. Automatisch uitschakelen na een bepaalde tijd is ook handig, zodat de koffiemachine niet onnodig elektriciteit en geld verbruikt als u vergeet hem uit te zetten.

Reiniging

Automatische reiniging is verplicht – en standaard voor toestellen in onze pod koffiemachine test. Het is ook praktisch om de verwijderbare onderdelen – vooral bij een koffiezetapparaat met melkopschuimer – in de vaatwasser te doen. Dit vermijdt vervelend en vervelend handen wassen. Een ontkalkingsdisplay maakt ook het leven gemakkelijker, omdat het u vertelt wanneer het tijd is om de koffiemachine opnieuw te ontkalken. Dit is belangrijk voor een lange houdbaarheid, maar wordt vaak vergeten zonder een automatische herinnering.

Dienst

Een eenvoudige bediening vergemakkelijkt natuurlijk de bereiding van koffie met een koffiepad. Het is praktisch dat de machine zo weinig mogelijk knoppen heeft, maar toch intuïtief en idealiter zonder instructies kan worden bediend. Als u van modern houdt, kunt u een machine met een touch screen gebruiken.

Ontwerp en grootte

Onder de koffiezetapparaten zijn Philips pod-koffiezetapparaten vrij eenvoudig en goedkoop, maar ze kunnen nauwelijks op tegen een volautomatisch koffiezetapparaat. Toch is het natuurlijk prettig dat een pod-koffiezetapparaat er goed uitziet en niet slechts een middel is om een doel te bereiken. Want vooral in moderne, elegante keukens wil je het totaalkunstwerk niet bederven met een lelijke koffiemachine.

Ook de voetafdruk speelt een rol bij de evaluatie. Omdat keukenwerkbladen gewoonlijk veel keukentechnische hulpmiddelen herbergen, is de ruimte dus zeer concurrerend en al zeer beperkt. Het is dus zeer voordelig dat een machine uit onze koffiepodtest kan scoren met een compacte voetafdruk.

Awards

Hoewel pod koffiemachines over het algemeen veel goedkoper zijn dan een volautomatische koffiemachine, is de aankoopprijs ook een niet te onderschatten criterium voor velen. In onze test van het Philips koffiezetapparaat hebben we niet per se de aankoopprijs als referentie gebruikt, maar de prijs/prestatieverhouding. Waar krijg je veel prestaties voor je geld, of minder? De verhouding tussen uitrusting en prijs zou correct moeten zijn in vergelijking met de andere machines in onze pod koffiemachine test. De goedkoopste manier om te ontsnappen is met een Senseo koffiemachine aanbieding.

Proef

Natuurlijk is, vooral bij online winkelen, smaak moeilijk van tevoren in te schatten. Maar zelfs als criterium in onze pod koffiemachine test, is het niet eenvoudig om smaak objectief te beoordelen. Wij hebben echter getracht dit te doen en hebben de smaak van de koffie minder beoordeeld volgens “goede smaak” of “niet goede smaak”, hetgeen zeer subjectief zou zijn. In plaats daarvan evalueerden en vergeleken we het aroma en de subtiele nuances van de smaak van de koffie.

Conclusie

Voor alle deep-liefhebbers die van koffie houden, is een Philips-koffiezetapparaat waarschijnlijk de beste keuze. Als koffiekenner wilt u natuurlijk optimaal profiteren van de hoge kwaliteit en de mogelijkheid om snel en variabel te zetten. Er zijn zoveel Philips-koffiezetapparaten verkrijgbaar dat het niet altijd eenvoudig is de juiste keuze te maken. Gelukkig hebben wij de populairste Philips koffiemachines voor u getest. U kunt dus deze koop- en vergelijkingsgids raadplegen om de beste keuze te maken.

Ontdek ook onze volledige test van de :

 • Philips koffiezetapparaat EP2220/10
 • Philips EP2221/40 koffiezetapparaat
 • Philips EP3221/40 koffiezetapparaat
 • Philips Koffiezetapparaat EP3246/70
 • Philips Koffiezetapparaat EP3550/00
 • Philips koffiezetapparaat EP5310/10
 • Philips koffiezetapparaat EP5335/10
 • Philips Koffiezetapparaat HD7546/20
 • Philips Koffiezetapparaat HD7769/00
 • Philips koffiezetapparaat HD8827/01
 • Philips Koffiezetapparaat HD8829/01

en ook onze koop- en vergelijkingsgids op :

 • de beste koffiebonen machines
 • de beste Nespresso koffiemachines
 • de beste Dolce Gusto koffiemachines
 • de beste Senseo koffiemachines
 • de beste Tassimo koffiemachines
 • de beste DeLonghi koffiemachines
 • de beste Krups koffiemachines
 • de beste Melitta koffiemachines
 • de beste Jura koffiemachines
 • de beste Saeco koffiemachines
 • de beste Siemens koffiemachines
 • de beste Cecotec koffiemachines

 

 

 

Plaats een reactie