Beste Krups Koffiemachine Test 2021 Beste Krups koffiezetapparaat

Als u overweegt om in de nabije toekomst een koffiezetapparaat aan te schaffen dat u heerlijke warme dranken kan bieden met een uitstekende efficiëntie, dan is het duidelijk dat u geïnteresseerd zult zijn in een van de machines van het merk Krups. Tussen de honderden modellen koffiezetapparaten die er bestaan, heeft Krups inderdaad naam weten te maken door machines aan te bieden die zeer gemakkelijk in het gebruik zijn en waarmee u snel en met een onthutsend gemak allerlei soorten warme dranken kunt maken.

De 3 beste Krups koffiemachines van 2020

Krups Nespresso Inissia YY2912FD
Noot 4,5 / 5
Type Dosettes
Capaciteit 0,6 L
Druk 19 bar
Kwaliteit van de koffie
Gebruik
Bericht Met deze Nespresso automatische koffiemachine, gaat Krups recht op het doel af! Een goede koffie, espresso of lungo, voor een heel redelijke prijs. De beste en goedkoopste van het merk is deze!
Awards Zie de prijs
Krups Nespresso Pixie YY1201FD
Noot 4,5 / 5
Type Dosettes
Capaciteit 0,7 L
Druk 19 bar
Kwaliteit van de koffie
Gebruik
Bericht Deze koffiemachine heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als u een van die mensen bent die graag een snelle koffie drinken, dan is dit er een voor u! De kwaliteit van uw koffie komt in de buurt van machines met molen, wij valideren!
Awards Zie de prijs
Krups YY8125FD
Noot 4,5 / 5
Type Slijpmachine
Capaciteit 1,6 L
Druk 15 bar
Kwaliteit van de koffie
Gebruik
Bericht De Krups YY8125FD koffiemachine werkt met een molen, als u van versgemalen koffie houdt, dan is dit de machine voor u. Een beetje prijzig, maar zeker de beste op de markt!
Awards Zie de prijs
Krups Nespresso Inissia YY2912FD Krups Nespresso Pixie YY1201FD Krups YY8125FD
Noot 4,5 / 5 4,5 / 5 4,5 / 5
Type Dosettes Dosettes Slijpmachine
Capaciteit 0,6 L 0,7 L 1,6 L
Druk 19 bar 19 bar 15 bar
Kwaliteit van de koffie
Gebruik
Bericht Met deze Nespresso automatische koffiemachine, gaat Krups recht op het doel af! Een goede koffie, espresso of lungo, voor een heel redelijke prijs. De beste en goedkoopste van het merk is deze! Deze koffiemachine heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Als u een van die mensen bent die graag een snelle koffie drinken, dan is dit er een voor u! De kwaliteit van uw koffie komt in de buurt van machines met molen, wij valideren! De Krups YY8125FD koffiemachine werkt met een molen, als u van versgemalen koffie houdt, dan is dit de machine voor u. Een beetje prijzig, maar zeker de beste op de markt!
Awards Zie de prijs Zie de prijs Zie de prijs

Het succesvolle merk heeft veel machines met deze functie ontwikkeld, dus we wilden u helpen de zaken duidelijker te zien door alleen de top Krups koffiemachines voor te stellen. En misschien vindt u in deze ranglijst wel de koffiemachine van uw dromen.

Krups is een van de oudste merken van huishoudapparaten ter wereld. Het merk werd in 1846 opgericht door Robert Krups in Wald, Duitsland. In die tijd was het natuurlijk geen merk van huishoudelijke apparaten, want die bestonden nog niet, dus het bedrijf Krups was een smederij die werd overgenomen door de oudste zoon van de familie, ook bekend als Robert. De smederij werd enkele jaren later naar een andere stad in Duitsland overgebracht en het was toen dat het bedrijf succesvol begon te worden dankzij de kwaliteit van de producten die het naar heel Europa exporteerde. Maar het echte succes kwam pas aan het begin van de twintigste eeuw, toen Krups voor het eerst huishoudelijke apparaten op de markt bracht, met name keukenweegschalen.

Na de twee wereldoorlogen heeft het merk helaas zijn groei drastisch moeten vertragen en het einde van deze conflicten moeten afwachten om zijn activiteiten weer op gang te brengen. In die tijd had het merk slechts een dertigtal werknemers en besloot hard te werken aan zijn heropleving door in 1956 zijn allereerste Krups Koffiemolen op de markt te brengen. In die tijd was het grote publiek dol op deze machine, waarvan duizenden exemplaren werden verkocht. Drie jaar later, in 1959, bracht het merk zijn eerste multifunctionele klopper op de markt, die precies hetzelfde succes kende. Vanaf dat moment werd de Krups machine gelanceerd en niets hield het tegen. In 2001 werd het overgenomen door de Franse groep Seb, die het in staat stelde zijn ware geloofsbrieven te verwerven en het prestigieuze merk te worden dat we vandaag kennen.

Om u de beste Krups koffiemachines voor te stellen, hebben wij ervoor gekozen u een aantal artikelen te geven waarin de voordelen en mogelijke gebreken van elk van hen in detail worden uitgelegd. Maar zoals u zult zien, zijn er machines die in alle opzichten perfect zijn, zoals bijvoorbeeld de Krups KP 3002, die gewoon een illustratie is van de onbetwiste knowhow van het merk. Hieronder zullen wij dus alle modellen opsommen die wij hebben kunnen testen door ze in te delen in drie hoofdtypen koffiemachines. Het is duidelijk dat er onder al deze machines een machine is waarmee u in alle eenvoud van heerlijke koffie kunt genieten.

Krups Dolce Gusto koffiemachines

De Dolce Gusto appellatie is het resultaat van een exclusieve samenwerking tussen Nescafé en Krups. Het merk, dat in 2007 werd gelanceerd, viel onmiddellijk in de smaak bij het grote publiek omdat het 23 zeer verschillende soorten warme dranken aanbiedt, gaande van latte macchiato tot warme chocolade en natuurlijk klassieke koffies. Bovendien heeft het feit dat alle Dolce Gusto koffiemachines een zeer origineel en bijzonder design hebben, dit merk een wereldwijde reputatie bezorgd. Daarom vindt u hieronder de beste Dolce Gusto koffiemachines en kunt u dus met kennis van zaken uw keuze maken.

Krups KP 3002

Als je jezelf graag verwent met alleen het beste als je boodschappen doet, en je bent een onvoorwaardelijke liefhebber van gastronomische, eenvoudig te bereiden smaken, dan zul je zeker dol zijn op deze Dolce Gusto Krups KP 3002 koffiemachine. Inderdaad, het is op zichzelf de uitdrukking van de hele know-how van Krups, die hier tekent een product van indrukwekkende ergonomie die volledig in uw plaats zal werken. Het enige wat u hoeft te doen is een Dolce Gusto-capsule in te brengen, de bereiding te starten en uw machine doet de rest. Dankzij de druk van vijftien bar wordt de grondstof gerespecteerd en kunnen al zijn aroma’s optimaal vrijkomen. Kortom, als u een krachtige machine nodig hebt die u meeneemt op een reis die u nieuwe smaken zal laten ontdekken, de ene nog lekkerder dan de andere, aarzel dan geen moment langer en grijp de kans om u deze Krups KP 3002 machine aan te bieden die u zeker een voldoening zal geven die al uw stoutste verwachtingen ver zal overtreffen.

Bekijk de prijs van de Krups Dolce Gusto Piccolo op internet

Krups YY2501FD

Origineel in zijn ontwerp en indrukwekkend in zijn efficiëntie, zal deze Dolce Gusto koffiemachine aan al uw eisen voldoen door u warme dranken aan te bieden die op voortreffelijke wijze zijn bereid. Hoewel het niet meteen duidelijk is hoe u het moet gebruiken, zult u snel begrijpen hoe het werkt en zult u er het meeste uit kunnen halen. Met een druk van 15 bar geeft hij u alle aroma’s van uw drankjes op een perfecte manier weer, terwijl hij u verzekert van een ideale temperatuur om er op zijn best van te genieten. De Krups YY2501FD heeft ook het grote voordeel dat het een stand-alone koffiezetapparaat is dat de watertoevoer automatisch stopt, zonder dat u hoeft in te grijpen, afhankelijk van de capsule die u in het inzetstuk plaatst. Met zijn moderne druppelvormig ontwerp en elegante combinatie van glanzend rood en zwart zult u versteld staan wanneer u hem trots op uw aanrecht ziet staan.

Zie de prijs van de Krups YY2501FD op het internet

Krups YY1500FD

Deze koffiemachine alleen al vertegenwoordigt de essentie van wat we kunnen verwachten van een Dolce Gusto machine. Inderdaad, dankzij het buitengewone gebruiksgemak en de kwaliteit van elke warme drank die hij zal produceren, zult u dolgelukkig zijn en zult u de geneugten kunnen afwisselen door bijvoorbeeld warme chocolade, latte macchiato of zelfs langwerpige of klassieke koffie af te wisselen. De Krups YY1500FD is ook uitgerust met het gepatenteerde Thermoblock-systeem, dat bestaat uit het verwarmen van het apparaat met een uitzonderlijke snelheid, zodat u zichzelf zo snel mogelijk kunt bedienen. Zoals alle Dolce Gusto apparaten heeft het een druk van vijftien bar, wat optimaal is om de volle smaak van uw dranken naar voren te brengen. Al met al, dankzij zijn vele kwaliteiten en zijn betaalbare prijs, zelfs voor de kleinste budgetten, is het eerlijk om te zeggen dat de kwaliteit/prijs verhouding van deze Dolce Gusto machine gewoonweg onweerstaanbaar is en u niet onverschillig zal laten.

Zie de prijs van de Krups YY1500FD op het internet

Krups YY1500FD Mini me

Als u uzelf wilt trakteren op een efficiënte Dolce Gusto koffiemachine die u snel de lekkerste warme dranken kan geven volgens uw wensen van het moment, dan zult u waarschijnlijk verleid worden door de Krups YY1500FD Mini Me die een concentraat van kwaliteiten is. In de eerste plaats is hij ultra gemakkelijk te gebruiken, hoewel u bij dit model zelf het waterniveau moet regelen dat in uw drankjes moet worden opgenomen, wat bij de meeste andere modellen niet het geval is. Dankzij de zeer snelle opwarming van zijn weerstand zal hij al uw plotse verlangens kunnen beantwoorden in minder tijd dan nodig is om te zeggen. Helaas heeft deze Krups machine een paar kleine minpuntjes, zoals het feit dat hij luider is dan gemiddeld, of dat de tank van 0,6 liter een beetje klein is. Maar al bij al zal hij u toch op een eenvoudige manier drankjes van hoge kwaliteit kunnen bezorgen en ook al is het een manuele koffiemachine, hij is toch heel gemakkelijk te gebruiken.

Zie de prijs van de Krups YY1500FD Mini me op het internet

Krups YY2290FD

Als er één punt is waarop het merk Krups zich weet te onderscheiden, dan is het natuurlijk het ontwerp van zijn toestellen. De Dolce Gusto Krups YY2290FD heeft inderdaad een adembenemend uiterlijk. Hoe uw keuken ook is ingericht, u kunt er zeker van zijn dat het perfect zal passen en uw keuken een adembenemende uitstraling zal geven. Maar naast zijn elegante verschijning is deze machine ook een concentraat van technologie ten dienste van uw gastronomisch genot. Dankzij dit apparaat kunt u alle dranken die door de Dolce Gusto-capsules worden aangeboden, met een onthutsende eenvoud bereiden, en hoeft u alleen maar de capsule op de basis te plaatsen en met de bereiding te beginnen. Uw machine zorgt dan voor de rest en past de temperatuur aan elk type drank aan, zodat u er in de best mogelijke omstandigheden van kunt genieten. Als u op zoek bent naar een betrouwbare machine met een buitengewone schoonheid, dan is de Krups YY2290FD iets voor u.

Zie de prijs van de Krups YY2290FD op het internet

Krups Nespresso koffiemachines

Nespresso is ook het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Krups en Nestlé, met dit verschil dat twee andere merken van huishoudtoestellen nu het recht hebben om machines op de markt te brengen die gespecialiseerd zijn in de verwerking van Nespresso-capsules. Ondanks wat we misschien denken, heeft dit merk een geschiedenis van meer dan dertig jaar, sinds het in 1986 werd opgericht met als doel iedereen in staat te stellen thuis van heerlijke espresso te genieten. Vandaag de dag wordt dit merk door iedereen herkend en gewaardeerd, zozeer zelfs dat dit koffiemerk drie jaar op rij is uitgeroepen tot het favoriete merk van de Fransen. Daarom zetten wij de beste Krups koffiemachines op een rij, waarmee u Nespresso koffie kunt krijgen die aan uw eisen voldoet.

Krups Nespresso Pixie YY1201FD

Deze Krups Nespresso Pixie YY1201FD koffiemachine is de bekendste van alle machines om heerlijke koffie te zetten. En niet voor niets, het is gewoon perfect in elk opzicht. Dankzij dit apparaat kunt u snel en met een onthutsend gemak alle soorten espressokoffie zetten, zonder dat u iets anders hoeft te doen dan de capsule erin te doen en op de startknop te drukken. In slechts enkele seconden krijgt u een heerlijke koffie die de grootste etablissementen waardig is en u zult snel merken dat uw tevredenheid alles overtreft wat u had verwacht. Het andere grote voordeel van de Krups Nespresso Pixie YY1201FD is dat het watervolume automatisch wordt aangepast aan de capsule die u plaatst. Zo heb je altijd een koffie die perfect bij je imago past. Hoewel hij helaas een beetje lawaaierig is tijdens het gebruik, zult u dit kleine defect snel vergeten omdat u nog steeds verrukt zult zijn over de buitengewone kwaliteit van dit product, dat een van de beste koffiemachines ter wereld is, alle categorieën samen.

Bekijk de prijs van de Krups Nespresso Pixie YY1201FD op het internet

Krups YY1472FD

Zoals u ziet, is de Nespresso Krups YY1472FD een bijzonder model in de wereld van de koffiemachines. Ten eerste is hij ongelooflijk compact en past hij zelfs in de kleinste huizen. Het stedelijke ontwerp is een verwijzing naar de Citiz & Milk-collectie waarvan het is afgeleid. Het is zo ontwikkeld dat u niet alleen heerlijke koffie kunt krijgen, maar ook uw plezier kunt vergroten met het extra accessoire. Dit is inderdaad een Aeroccino. Het is in feite een apparaat dat melk in schuim verandert, zodat u het in uw koffie kunt verwerken. U kunt dan bijvoorbeeld heerlijke cappuccino of latte macchiato maken, en u zult snel beseffen dat u niet meer zonder kunt. Met zijn capaciteit van 19 bar, krijgt u een indrukwekkende smaakvertolking. Na het testen van de Krups YY1472FD, is het duidelijk dat geen enkele koffie ooit nog zo uitzonderlijk zal aanvoelen als het geen Nespresso is. De prestaties van deze machine zijn zodanig dat u steeds weer met plezier koffie zult drinken.

Zie de prijs van de Krups YY1472FD op het internet

Krups Nespresso YY1540FD

Als u een Nespresso machine wilt met een veelzijdig ontwerp, dan is de Krups Nespresso YY1540FD de machine voor u. Door zijn sobere kleuren past hij perfect in elk type decoratie en krijgt hij toch een zeker cachet. Maar afgezien van zijn esthetiek, wordt deze machine ook zeer gewaardeerd omdat hij werkelijk efficiënt is. Met een druk van 19 bar geniet u van een perfect gedoseerde koffie waarvan de intense aroma’s u sprakeloos zullen laten. Bovendien kan het apparaat zelf de hoeveelheid water bepalen die moet worden ingeschonken naar gelang van de capsules die u zult gebruiken. Op die manier hoeft u maar heel weinig te doen en kunt u toch genieten van een kwaliteitskoffie die uw stoutste verwachtingen ver zal overtreffen. Tot slot vonden we het erg fijn dat de lade plaats biedt aan 18 capsules en dat de prijs van deze Krups Nespresso YY1540FD gewoonweg onweerstaanbaar is, wat het de Nespresso koffiemachine met de beste prijs/kwaliteitsverhouding van het moment maakt.

Krups Nespresso YY1540FD op het internet

Krups YY1530FD Nespresso Inissia

Koffiezetapparaten zijn geleidelijk aan op zichzelf staande decoratieve voorwerpen geworden. En het is niet de Krups YY1530FD Nespresso Inissia die ons het tegendeel zal doen beweren. Verkrijgbaar in vele kleuren, zoals wit, zwart, rood, blauw of groen, vindt u vast en zeker de kleur die uw keuken op de meest uitzonderlijke en elegante manier verfraait. Maar afgezien van zijn esthetische kwaliteiten, zult u vanaf het eerste gebruik van uw Nespresso machine merken dat het een concentraat van voordelen is ten dienste van uw gulzigheid. De koffie is van adembenemende kwaliteit, temeer daar de machine de hoeveelheid water regelt die moet worden ingeschonken op basis van de capsule die u hebt geplaatst. Hoewel hij een beetje lawaaierig is wanneer hij in werking is, zult u dit kleine gebrek snel vergeten aangezien hij dit compenseert door u een uitzonderlijke verwarmingssnelheid te bieden. Bovendien heeft hij een opvangbak met 16 capsules, zodat u hem niet steeds hoeft te legen, wat op zich al een groot voordeel is.

Krups YY1530FD Nespresso Inissia op het internet

Krups YY1470FD

Als een van de best verkochte Nespresso machines wereldwijd, is de Krups YY1470FD ook een concentraat van de know-how van het merk, met een modern en slank design. De kleur titaniumgrijs is absoluut elegant en daarmee krijgt uw werkblad vast en zeker een nieuw cachet dat niemand onverschillig zal laten. En wat de technische prestaties betreft, is deze machine verre van overtroffen, want zij is inderdaad een van de meest efficiënte op haar gebied. Allereerst beschikt hij, net als veel andere machines van dit type, over een uitzonderlijk vermogen dat hem in staat stelt alle smaken van uw koffie tot in de perfectie te herstellen. Bovendien regelt hij de hoeveelheid water die moet worden ingeschonken, afhankelijk van het type capsule dat u in de basis hebt geplaatst. Maar het grootste voordeel van de Krups YY1470FD is dat hij zo gemakkelijk te gebruiken is. Nog nooit was koffie zo makkelijk te maken, en nog nooit leek het alsof het zo lekker kon zijn. Als u op zoek bent naar een machine die uw koffie-ervaring kan vernieuwen, dan is dit zeker de machine voor u.

Krups YY1470FD op het internet

Krups koffiemachines met bonenmalers

Als u uw koffie-ervaring naar een hoger niveau wilt tillen, en wilt genieten van dranken met een buitengewone smaak, dan moet u zich natuurlijk wenden tot Krups koffiemachines met bonenmalers. Zoals u hieronder zult zien, malen deze machines uw koffie zelf, zodat u alle oorspronkelijke smaken kunt behouden en dus kunt genieten van een koffie met een smaakintensiteit die u verstomd zal doen staan.

Krups EA8258

De Krups EA8258 machine is een van Krups’ meest succesvolle producten in alle productcategorieën. Het is zo perfect, dat je moeilijk zonder kunt. Allereerst zult u moeten wennen aan de manier waarop het werkt, want het is nogal complex. Maar als u het eenmaal begrijpt, kunt u uw fantasie de vrije loop laten en koffie maken geheel naar het beeld van al uw stoutste verlangens. Alles zal u worden toegestaan en u zult in staat zijn om elk van uw warme dranken te personaliseren zoals u dat wenst, volgens uw wensen of die van uw gasten. Doordat hij de koffiebonen kan malen, kunt u genieten van een koffie die rijk is aan smaak en versheid. Met zijn druk van 15 bar kunt u er zeker van zijn dat de eigenschappen van uw koffie optimaal worden gerespecteerd. Kortom, als u een koffieliefhebber bent, en uw budget laat het toe, dan raden wij u ten zeerste aan om geen seconde langer te wachten en uzelf te trakteren op deze gewoonweg uitzonderlijke Krups EA8258.

Krups EA8258 op het internet

Krups YY8125FD

Dit Krups YY8125FD koffiezetapparaat zal u sprakeloos achterlaten zodra u uw eerste slok koffie heeft genomen die ermee is bereid. Alle deep L liefhebbers zijn het erover eens dat dit een koffiezetapparaat is, dus zowel de esthetische als de technische kwaliteiten zijn uitzonderlijk. In de eerste plaats kan hij de koffiebonen op verschillende niveaus malen, zodat u kunt genieten van een koffie waarvan de intensiteit precies is zoals u zich die had voorgesteld. Maar dit werktuig is niet alleen een eenvoudige koffiemolen, het geeft u ook de mogelijkheid om het gewenste waterniveau te regelen of het aantal streepjes aan te passen om de smaken van uw warme drank te optimaliseren. Hoewel het in het begin misschien een beetje lastig te gebruiken is, zult u snel begrijpen hoe het werkt, en vanaf dat moment kunt u alle koffiesoorten eisen die u maar wilt, met de garantie dat ze u altijd tot het uiterste zullen bevredigen. Als je maar één koffiezetapparaat in je leven zou moeten kopen, dan zou het de Krups YY8125FD moeten zijn, die in alle opzichten perfect is.

Krups YY8125FD op het internet

 

 

 

Plaats een reactie