JURA koffiemachine kopen? Vind de beste JURA voor jou! (2021)

Met moderne, volautomatische koffiemachines kunt u naast koffie ook heerlijke warme dranken maken, zoals cappuccino, latte macchiato of espresso. Jura is een van de bekendste merken onder de volautomatische koffiemachines. Tegelijkertijd is het waar dat de volautomatische koffiezetapparaten van Jura tot de duurste behoren, maar wel van de hoogste kwaliteit zijn. Jura produceert namelijk niet alleen volautomatische koffiemachines voor privégebruik, maar ook voor commercieel gebruik. Met Jura volautomatische koffiemachines kunt u dus een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding verwachten.

In de vergelijking van Jura volautomatische koffiemachines hebben we onder andere gekeken naar de volgende vragen: Wat kunnen de drie gepresenteerde koffiemachines doen? Kunt u met alle machines heerlijk melkschuim en diverse koffiecreaties bereiden of zijn er verschillen?

Vergelijkingstabel van de beste Jura koffiemachine modellen van 2021

Naam

Jura E6 Platinum Aroma G3 Koffiezetapparaat

Jura 15247 E8 Platina 2018 Koffiezetautomaat Zilver/Zwart 1,9 l

Automatische stopfunctie

Automatische stopfunctie

Naam

Jura E6 Platinum Aroma G3 Koffiezetapparaat

Automatische stopfunctie

Naam

Jura 15247 E8 Platina 2018 Koffiezetautomaat Zilver/Zwart 1,9 l

Automatische stopfunctie

Top 3 beste Jura koffiemachines van het moment

Jura A1 koffiezetapparaat met meertraps molen en symbooldisplay

Met de volautomatische A1-koffiemachine beweert Jura zich te concentreren op duidelijke vormen en een puristische machine voor één kopje. De fabrikant heeft daarom het bereidingsproces voor korte koffiespecialiteiten verbeterd door gebruik te maken van de PEP-technologie. De meertraps aromamolen maalt elke koffieboon met frisheid en zachtheid. De variabele zeteenheid past zich aan van 6 tot 10 gram. Tegelijkertijd moet het gepatenteerde impuls-extractieproces de extractietijd optimaliseren en het water in precieze stoten door de gemalen koffie persen.

U kunt de maalgraad van de molen aanpassen aan de gewenste fijnheid van de gemalen koffie. Een fijn poeder ontwikkelt een intensere smaak. De meertraps AromaG3 molen moet verse koffiebonen altijd snel en tegelijkertijd zacht malen voor het aroma. Volgens Jura hebben de ingenieurs de snijhoek van de slijpkegels verbeterd om de efficiëntie te verhogen en de slijptijd te halveren. Dit betekent dat deze machine uw koffie in een kortere tijd zal zetten zonder dat er aroma verloren gaat.

Met het Jura A1 koffiezetapparaat kunt u ristretto, koffie en espresso bereiden. In het achterste gedeelte van de machine bevindt zich een poedertuit voor gemalen koffie. Het symbooldisplay toont de belangrijkste instellingen en functies. Onder de in hoogte verstelbare koffie-uitloop kunnen kopjes met een hoogte van 58 tot 141 millimeter worden geplaatst. Dankzij het intelligente voorzetaroma-systeem – kortweg IPBAS – past de volautomatische koffiemachine de gekozen hoeveelheid poeder automatisch aan de hoeveelheid voorzetwater aan, volgens de fabrikant. Dit moet zorgen voor een vol aroma en een glad, fluweelachtig crèmelaagje op de koffie.

Het bedieningspaneel bevindt zich aan de bovenkant van de koffiemachine. U kiest drie kopjes en twee koffiesterktes. Tegelijkertijd zouden de energiebesparende modus en de programmeerbare uitschakeltijd de energie-efficiëntie van deze machine moeten verbeteren. Met 23,9 x 32,3 x 44,5 centimeter en 9,2 kilogram is de A1 een compacte koffiemachine. 1,1 liter past in het waterreservoir en 125 gram in het bonenreservoir. Na negen koppen koffie, moet je de koffiedikbak legen. Afhankelijk van de fabrikant, zijn andere kenmerken:

 1. 1450 watt vermogen
 2. Hoogrendementspomp met 15 bar pompdruk
 3. Verwarmingssysteem met massieve warmteblokken
 4. TÜV-gecertificeerd ontkalkings- en wasprogramma
 5. CLARIS Blue-filterpatroon voor optimale waterkwaliteit

Jura A1 koffiezetapparaat kopen op Amazon

Lees ook: Volledige test van het Jura A1 koffiezetapparaat

Jura E6 koffiezetapparaat met pulsextractie en intelligent waterfilter

In vergelijking met de zojuist gepresenteerde koffiemachine is deze volautomatische koffiemachine veel duurder. Deze koffiemachine is ook uitgerust met een fijne opschuimtechnologie, waardoor u een heerlijk melkschuim krijgt voor lattes en andere koffiespecialiteiten. Jura wil er graag op wijzen dat de Jura E6 Platinum Aroma G3 melkschuim van barista-kwaliteit levert.

Voor de bereiding van de espresso maakt Jura bij deze volautomatische machine gebruik van het nieuwe brouwproces, het pulsextractieproces, kortweg PEP. Dit proces optimaliseert de extractietijd door de machine met korte tussenpozen heet water door de gemalen koffie te laten persen bij een espresso. Daardoor krijgt het volle aroma van de koffie zijn volle betekenis. U kunt kiezen uit in totaal acht intensiteitsniveaus, die u heerlijk koffiegenot zullen geven.

De Jura E6 Platinum koffiemachine is uitgerust met het Intelligent Water System (IWS) met automatische filterherkenning. CLARIS waterfilters bieden u een zeer goede waterkwaliteit, beschermen de volautomaat tegen kalkaanslag en verwijderen tevens stoffen die de geur en smaak kunnen beïnvloeden, zoals chloor en zware metalen. In combinatie met het intelligente watersysteem worden de voordelen van het waterfilter optimaal benut.

“Dankzij de moderne RFID-technologie zijn de koffiemachine en het waterfilter met elkaar verbonden, waardoor het filter automatisch wordt herkend wanneer u het vervangt.”

De Jura E6 koffiemachine is eenvoudig in gebruik en u krijgt uw koffie, espresso, cappuccino of melkschuim met één druk op de knop op het TFT kleurendisplay. Met de Jura volautomatische koffiemachine kunt u 2 kopjes koffie of espresso tegelijk bereiden. Met de geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma’s met één druk op de knop, reinigt de machine zichzelf. De Jura E6 is een andere innovatie van de fabrikant: de melkuitloop kan met één hand worden verwijderd en voor reiniging in de vaatwasser worden gedaan.

En dit is wat de Jura E6 Platinum Aroma G3 in detail onderscheidt :

 • Warm water temperatuur programmeerbaar op 3 niveaus
 • Instelbare koffiesterkte en waterhoeveelheid per bereiding
 • Programmeerbare stoptijd
 • Programmeerbare waterhardheid
 • Intelligent voorverwarmen
 • Toepassingscompatibiliteit
 • In hoogte verstelbare koffie-uitloop en heetwateruitloop
 • Variabele infusiekamer van 5 tot 16 gram

Koop de Jura E6 koffiemachine op Amazon

Lees ook: Volledige test van de Jura E6 koffiemachine

Jura E8 koffiezetapparaat – testwinnaar met verbazingwekkend en authentiek pulsextractieproces

Het mooie van de Jura E8 koffiemachine is het verbazingwekkende en authentieke impulsextractieproces waar ze beroemd om zijn geworden. Zonder vermelding van het PEP-proces zou onze bespreking niet volledig zijn, want het staat erom bekend dat het heet water in de koffie doet stromen. Het is onder druk en het gebeurt met korte tussenpozen. Hierdoor wordt de extractie geoptimaliseerd en komen smaak en aroma tijdens dit proces volledig tot ontwikkeling.

Ook als u snel een espresso bereidt, wilt u niet dat hij te snel wordt gezet. Dat wil zeggen dat het een negatief effect zal hebben op de smaak en het aroma van het kopje koffie. Met deze automatische espressomachine krijgt u een koffie die eruitziet alsof hij door een professionele barista is gemaakt. Vanaf het eerste kopje koffie zult u merken dat er een authentieke diepe smaak is met room en een goede temperatuur.

Om koffie te zetten met de Jura E8, moet u een paar bonen in de vultrechter van de machine doen. Het zegel is er om uw bonen zo vers mogelijk te houden. Achter dit deksel ziet u twee deurtjes – deze zijn voor het laden van voorgemalen koffie en een ander voor het instellen van de maalgraad. Bovendien kunt u zo het type espresso of gewone koffie instellen.

Een ander ding dat u zal opvallen zodra u de Jura machine uitpakt, is de papierversnipperaar. In vergelijking met andere espressomachines is deze maler zeer stil en maakt hij niet te veel lawaai. Een andere geweldige eigenschap hier is natuurlijk – de dosering. Net als andere Jura producten kan ook deze tot 16 gram doseren in één maalbeurt. Voor gewone stervelingen en niet voor barista’s betekent dit dat u een echte dubbele espresso kunt krijgen in één enkele maling. U hoeft niet te wachten op een tweede maling om het kopje koffie te krijgen dat u wilt.

Het beste aan de E8 automatische espressomachine is dat hij een grote verscheidenheid aan koffie en andere warme dranken kan maken. Hier valt veel over te zeggen, want de Jura E8 machine kan letterlijk alles, van cappuccino’s tot lattes en macchiato’s – hij heeft het allemaal. Wanneer u deze machine krijgt, hoeft u alleen maar op de knop te drukken, zonder zelfs maar uw kopje te bewegen. De machine is zeer gemakkelijk programmeerbaar. Daarom kunt u een kopje koffie krijgen precies zoals u het wilt. Het is bekend dat het een systeem van melkbemonsteringsbuisjes gebruikt, zodat u er alleen maar melk rechtstreeks in hoeft te doen als u geen extra accessoires wilt aanschaffen. U kunt zelfs de hoogte van de speciale koffie- en melkuitlopen aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

U kunt het volume in ounces of milliliters programmeren voor koffiedranken, de koffiesterkte in 8 niveaus en de normale of hoge temperatuur. De bonencontainer met bovenvulling is aan de molen bevestigd. Deze espressomachine heeft een waterreservoir van 12 liter.

Koop de Jura E8 koffiemachine op Amazon

Lees ook: Volledige test van de Jura E8 koffiemachine

Wie zit er achter het merk Jura?

Het Zwitserse bedrijf bestaat sinds 1931. In de jaren tachtig concentreerde Jura zich op volautomatische koffiezetapparaten – daarvoor behoorden ook diverse andere elektrische apparaten en huishoudelijke artikelen tot het assortiment. In 1994 lanceerde Jura het model Impressa 500. De in hoogte verstelbare tuit, het innovatieve brouwsysteem en andere kenmerken werden de norm in de industrie. Dit model ligt dan ook aan de basis van het succesverhaal van de Zwitserse onderneming uit het kanton Solothurn. Vandaag de dag staat elke volautomatische koffiemachine van Jura synoniem voor hoge kwaliteit en innovatief design. Maar deze fabrikant kan ook overtuigen met zijn kwaliteit.

Jura positioneert zich wereldwijd als de Zwitserse specialist voor volautomatische koffiemachines voor speciale doeleinden. Volgens eigen zeggen vormen innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en precisie in combinatie met duurzaamheid en service de basis van het succes van de onderneming: deze Zwitserse kernwaarden bepalen de productontwikkeling en het handelen van de onderneming. Deze bijzondere kwaliteiten komen ook naar voren in elke test van een Jura koffiemachine. Zo heeft de Stiftung Warentest verschillende modellen van het Zwitserse merk met goede cijfers onderscheiden – de volautomatische koffiezetapparaten zijn vaak zelfs testwinnaars geworden. De modellen van Jura hebben ook verschillende designprijzen gewonnen.

Hoe werkt een volautomatische Jura koffiemachine?

Niet alleen de volautomatische koffiemachines van Jura werken volgens een bepaalde procedure, maar in het algemeen alle volautomatische koffiemachines. De technologie van de koffiemachine werkt zo dat u koffie of andere specialiteiten kunt bereiden met een druk op de knop op het display van de koffiemachine.

In de koffiemachines zijn molens ingebouwd waarmee de koffiebonen worden gemalen. De slijpmachine is meestal gemaakt van gehard staal of keramiek en wordt zeer nauwkeurig afgesteld op het gewenste maalniveau. Bij de meeste machines kunt u de hoeveelheid koffie instellen die voor één kopje koffie moet worden gebruikt.

Na de bereiding van de koffie – die gewoonlijk bij ongeveer 7,5 tot 9 bar plaatsvindt – wordt het koffiedik opgevangen in een overeenkomstige container, de droesbak. Het moet dan van tijd tot tijd worden geleegd, ten laatste wanneer deze container vol is. Koffiemachines met een geïntegreerde melkopschuimer bieden u niet alleen versgemalen koffie, maar ook een heerlijk, licht melkschuim.

Niet alleen de volautomatische Jura koffiemachines, maar ook de meeste machines die op de markt verkrijgbaar zijn, hebben complexe reinigingsprogramma’s voor de koffiegroep, de melkopschuimer en andere onderdelen, alsmede ontkalkingsprogramma’s voor het apparaat. Dit is de enige manier om een lange levensduur van de machine te garanderen.

In nieuwe machines bouwen fabrikanten van volautomatische koffiemachines verwisselbare waterfilters in om te voorkomen dat de machine snel verkalkt.

Jura koffiezetapparaat, pod machine of automatische koffiezetapparaat?

De klassieke koffiemachine is de filterkoffiemachine. Gedurende vele decennia werd het beschouwd als het niet meer ultra en waarschijnlijk het meest voorkomende elektrische apparaat in huishoudens. Met de filterkoffiemachine kunt u grote hoeveelheden koffie tegelijk zetten, zodat deze elektrische apparaten nog vaak te vinden zijn in kantoren of werkplaatsen – precies daar waar veel mensen graag koffie drinken.

Wat de smaak betreft, heeft de filtermachine ten opzichte van de volautomatische koffiemachine al enige verliezen. Neem gewoon het koffiepoeder – voor de filterkoffiemachine wordt de koffie meestal al gemalen gekocht. Daardoor is het aroma al gedeeltelijk verdwenen, ook al zijn de koffiezakjes vacuüm geseald.

“Bij het zetten van koffie met de filterkoffiemachine is het contact van heet water met het koffiepoeder relatief lang. Daardoor kunnen bittere stoffen ontstaan die de smaak van de koffie aantasten.”

Koffie zetten met de volautomatische koffiemachine heeft daarentegen verschillende voordelen ten opzichte van de conventionele koffiebereiding. Deze zijn:

 1. Slechts een kort contact van heet water met het koffiepoeder
 2. Zeer hoge druk bij koffiebereiding
 3. De geïntegreerde molen maalt de verse koffiebonen en alleen in de hoeveelheid die nodig is.

En hoe zit het met capsule- of koffiepadmachines? Deze apparaten zijn portioneermachines. Dit betekent dat u met deze apparaten meestal maar één kopje kunt zetten. De koffie zit ofwel in capsules of in pads, die u in het overeenkomstige apparaat van de machine plaatst. In tegenstelling tot conventionele filterkoffiemachines zetten ook deze machines koffie onder hoge druk. Een nadeel van deze machines is dat de koffie ook zijn aroma verliest wanneer hij in koffiepads wordt bewaard.

“Koffiepads of capsules zijn duur en daarom zijn deze koffiezetapparaten het meest geschikt voor mensen die zelden koffie drinken. Een bekertje kost tussen de 15 en 20 cent, bij gerenommeerde fabrikanten kan het ook het dubbele kosten.”

Voor- en nadelen van een volautomatische Jura koffiemachine

Bijna alle apparaten en artikelen op de markt hebben hun voor- en nadelen. En hetzelfde geldt voor de Jura koffiemachine – omdat hij u verschillende voordelen biedt, zijn er ook een of twee kleine haken en ogen. Wat zijn die haken?

De voordelen

– Individuele instelling van maalgraad, waterhoeveelheid en temperatuur
– Programmering van de meest populaire café au lait specialiteiten
– Automatische slaapfunctie
– Verbeterde maalkegel
– Groot scherm met knoppen of aanraakfunctie
– Verstelbare koffie-uitloop en verwijderbare lekbak
– Grote watertank en graancontainer
– Fijnschuimtechnologie en melkmondstuk
– Compatibel met JOE toepassing

Nadelen

– Duur in aanschaf
– Bereid maximaal twee kopjes per keer.
– Regelmatig onderhoud en reiniging vereist
– Bedrijfskosten door ontkalking
– Veel ruimte nodig

Waar moet u op letten bij de aankoop van een Jura koffiezetapparaat?

De volautomatische koffiemachines van Jura behoren tot de hoogste prijsklassen onder de volautomatische machines. Als u dus veel geld investeert in een nieuwe koffiemachine, moet u op een aantal zaken letten die de nieuwe koffiemachine moet meebrengen. En deze zijn:

 1. Capaciteit waterreservoir: De grootte van het waterreservoir hangt soms af van uw koffieverbruik. Als u het waterreservoir niet voortdurend wilt vullen omdat u grote hoeveelheden koffie drinkt, is een volautomatische koffiemachine met een groot waterreservoir aan te bevelen. In de regel hebben de waterreservoirs van volautomatische koffiemachines een inhoud van ongeveer 1 liter. Het waterreservoir van de Jura Z9 is zeer groot – er kan 2,4 liter water in.
 2. Inhoud van het koffiebonenreservoir: Als u veel koffie verbruikt, is het ook raadzaam een groter koffiebonenreservoir te gebruiken. De capaciteit van volautomatische koffiemachines ligt meestal rond de 200 gram.
 3. De maalgraad van de volautomatische koffiemachine: Als het aroma voor u een belangrijke rol speelt bij het genieten van een kopje koffie, moet u letten op de mogelijkheden voor het instellen van de maalgraad van de koffiemachine. Fijngemalen koffiepoeder ontwikkelt het aroma veel beter dan grofgemalen koffiepoeder. In het begin kunt u verschillende kopjes koffie proberen tot u de perfecte en ideale maling hebt gevonden. Wanneer u een volautomatische machine koopt, moet u er ook op letten dat het volume van de molen niet zo sterk is. Dure machines, zoals de volautomatische Jura koffiemachines, zijn vrij stil vanaf de maler.
 4. Display en gebruiksvriendelijkheid: Volautomatische koffiemachines zijn meestal uitgerust met een display. U kunt dit scherm gebruiken om de gewenste koffievariant – of heet water – te kiezen. Met de volautomatische koffiemachines van Jura hoeft u alleen maar op een knop te drukken en de volautomatische machine produceert een heerlijke latte macchiato. In het algemeen moeten volautomatische koffiemachines gemakkelijk en intuïtief in het gebruik zijn.
 5. Bereiding in één of twee kopjes: In onze vergelijking hebt u gezien dat er Jura-machines zijn die slechts één kopje koffie kunnen bereiden. Dan zijn er ook nog volautomatische machines waarmee u twee kopjes koffie tegelijk kunt zetten. Dit kan ook een aankoopcriterium zijn dat u in overweging moet nemen.
 6. Ingebouwde melkopschuimer: Als u graag thuis van een cappuccino of café au lait geniet, is een ingebouwde melkopschuimer een goede zaak. Natuurlijk kunt u ook melk bereiden met een aparte melkopschuimer, maar de andere variant is veel praktischer. Wanneer u een volautomatische koffiemachine met melkopschuimer koopt, raden wij u aan erop te letten dat het melkreservoir uitneembaar is. Zo hoef je niet onnodig melk weg te gooien. U kunt de melk in het melkkannetje een paar dagen in de koelkast bewaren.
 7. Geïntegreerd waterfilter: Volgens de fabrikant bieden volautomatische koffiemachines met geïntegreerde waterfilters betere smaakresultaten. Waterfilters verminderen het kalk- en chloorgehalte van het water, wat een positief effect heeft op de smaak van uw koffiecreaties en de machine beschermt tegen snelle verkalking.
 8. Geïntegreerde reinigings- en ontkalkingsprogramma’s: het is prettig dat uw koffiezetapparaat u eraan herinnert dat het weer schoongemaakt moet worden. De moderne, volautomatische koffiemachines van Jura zijn uitgerust met deze reinigings- en ontkalkingsprogramma’s. Enerzijds wordt u gewaarschuwd wanneer het tijd is om de machine te reinigen of te ontkalken. Bij de meeste volautomatische koffiemachines van Jura gebeurt dit volautomatisch met één druk op de knop.
 9. Zelfreinigende melkopschuimer: na het zetten van uw koffie met melk of cappuccino moet de melkopschuimer worden gereinigd. Een volautomatische machine met een zelfreinigend systeem voor de melkopschuimer is natuurlijk mooi meegenomen. Vooral als u wilt genieten van zulke frequente melkkoffiecreaties, wordt de investering binnen korte tijd betaalbaar.
 10. Verwijderbare zeteenheid: Met het oog op de hygiëne is een verwijderbare zeteenheid zeer nuttig. Indien nodig kunt u het toestel uit de volautomaat nemen en het onder warm stromend water reinigen. Na de reiniging zet u de koffiezetter weer in de volautomaat.
 11. De grootte van de volautomatische koffiemachine: een dergelijke machine heeft al een bepaalde grootte, dus moet u ook de ruimte in de keuken beschikbaar hebben. Wanneer u een volautomatische machine koopt, moet u dus de grootte van de machine vergelijken met de beschikbare ruimte.

De richtwaarde voor de waterpomp is 15 bar, deze informatie heeft betrekking op het maximale vermogen van de machine. Als algemene regel geldt dat bij het zetten van koffie de druk ongeveer 9 bar is. De meeste volautomatische koffiemachines van Jura zijn uitgerust met 15 bar.

Jura volautomatische koffiemachines – het gamma functies

De volautomatische koffiemachines van Jura bieden verschillende functies, afhankelijk van de uitvoering van de machine. Er zijn “pure” koffiemachines, maar ook volautomaten met melkopschuimer, zelfreinigende functie en diverse instelmogelijkheden. Bij sommige van de getoonde volautomatische koffiezetapparaten kunt u zowel de hoeveelheid koffie als de hoeveelheid water voor espresso of koffie programmeren.

Zelfs de waterhardheid kan op sommige toestellen worden geprogrammeerd. Als u een volautomatische koffiemachine van hoge kwaliteit met allerlei Jura-functies wilt, moet u iets meer geld investeren. Moderne huishoudelijke apparaten worden bestuurd via een applicatie of kunnen worden bediend via Bluetooth.

Deze machines kosten echter ook veel meer dan “normaal” bestuurbare volautomatische machines. De volautomatische koffiemachines van Jura geven aan wanneer u water of koffiebonen moet bijvullen of wanneer de droesbak geleegd moet worden. Allemaal functies die het gebruik en de bediening van een Jura volautomatische koffiemachine zo eenvoudig mogelijk maken.

Wat kunt u allemaal maken met een Jura koffiezetapparaat?

Afhankelijk van het apparaat kunt u met de Jura koffiemachine verschillende specialiteiten bereiden. Dit zijn, bijvoorbeeld:

 • Expresso
 • Koffieroom
 • Ristretto
 • Latte macchiato
 • Koffie met melk
 • Cappuccino
 • Plat wit
 • Warme melk
 • Warm water
 • Melkschuim

Waar moet ik op letten bij het schoonmaken en onderhouden van mijn Jura koffiemachine?

Jura heeft speciale programma’s ontwikkeld voor het ontkalken, spoelen en reinigen. Druk op de corresponderende toets en de machine begint met het reinigingsproces. Het systeem voert het warme water af via de slangen en bevrijdt de binnenkant van de machine van afzettingen en vuilresten.

Regelmatig ontkalken kan de levensduur van uw volautomatische machine verlengen. Geschikte ontkalkers zijn verkrijgbaar bij Jura in de onlineshop of in de speciaalzaak. Als het water erg hard is, moet u de machine regelmatig ontkalken, omdat het residu de onderdelen en leidingen verstopt. U profiteert ook van de praktische zelfreinigende functie van de melkopschuimer. Regelmatige en grondige reiniging is belangrijk, omdat melkbacteriën een gevaarlijke bron van virussen zijn.

Let op de aanwijzingen van de fabrikant: de meeste nieuwe apparaten hebben een automatische reinigings- en spoelfunctie. Dit vermijdt vervelend werk. Bij Jura zijn reinigingstabletten verkrijgbaar, die u in het waterreservoir doet. Volg de aanbevelingen van de fabrikant in de gebruikershandleiding om te voorkomen dat uw garantie in gevaar komt.

Hoeveel kost een Jura koffiezetapparaat?

Met de gepresenteerde koffiemachines kon u al een overzicht krijgen van de prijzen van de volautomatische koffiemachines van Jura. U geeft niet alleen iets meer uit voor deze machines, maar profiteert ook van talrijke functies en de beste afwerking.

De uiteindelijke prijs van een Jura koffiezetapparaat is natuurlijk afhankelijk van de functionaliteit. Als u bijvoorbeeld alleen met uw Jura machine wilt brouwen, is een eenvoudigere versie van de machine voldoende. Als u echter verschillende specialiteiten in de volautomatische koffiemachine van Jura wilt “draaien”, is de extra uitgave de moeite waard en zult u er lang plezier van hebben.

Waar kan ik een Jura koffiezetapparaat kopen?

U kunt bijvoorbeeld een volautomatische Jura machine verkrijgen bij erkende dealers. Deze verkopen de dure modellen uit de huidige collectie. Bovendien maken de Jura-modellen deel uit van het gamma van professionele koffiemachine-leveranciers voor de horeca. Voor privé-doeleinden moet u even langsgaan bij een van de elektronicawinkels of letten op de aanbiedingen van de warenhuizen.

Een andere optie is om online te kopen. Uw voordeel op het net ligt in de gemakkelijke bestelling en eenvoudige vergelijking van de meest populaire volautomatische koffiemachines van Jura. Filter uw aankoopcriteria en sorteer de resultaten en de koffiemachines die aan uw wensen voldoen. Het prijsvoordeel mag niet uit het oog worden verloren als u besluit een Jura koffiezetapparaat op internet te kopen. Veel machines zijn online aanzienlijk goedkoper.

Ontdek ook onze complete gids voor :

 • beste koffiezetapparaten voor bonen
 • beste Nespresso koffiezetapparaten
 • beste Dolce Gusto koffiezetapparaten
 • beste Senseo koffiezetapparaten
 • beste Tassimo koffiezetapparaten
 • beste DeLonghi koffiezetapparaten
 • beste Krups koffiezetapparaten
 • beste Philips-koffiezetapparaten
 • beste Melitta koffiezetapparaten
 • beste Saeco koffiezetapparaten
 • beste Siemens koffiezetapparaat
 • De beste koffiezetapparaten van Cecotec

Plaats een reactie