Kan ik dolce gusto pods gebruiken in nespresso?

Hoewel ze hetzelfde klinken en eigendom zijn van hetzelfde bedrijf, zijn de eigenlijke capsulesystemen helaas zeer verschillend en niet onderling verwisselbaar. Deze vraag wordt ons vaak gesteld – vooral na Kerstmis, wanneer mensen op zoek zijn naar goedkopere capsules voor hun nieuwe koffiepadmachine. Nespresso-capsules zijn niet compatibel met Dolce Gusto. En u kunt Nespresso niet in Dolce Gusto gebruiken. Beide merken behoren tot het bedrijf Nestlé, en dit is de belangrijkste bron van verwarring die gebruikers doet geloven dat Nespresso-capsules compatibel zijn met Dolce Gusto, Wij verkopen een merk met de naam Rene dat in dolce gusto-machines werkt en een merk met de naam Caffesso dat in Nespresso-machines werkt.

Waarom probeert u ze niet eens – u zult wat geld besparen. Helaas zijn de Nespresso capsules niet bedoeld om in de dolce gusto machine te worden gebruikt en vice versa. Dit komt omdat de Nespresso capsules over het algemeen kleiner zijn, terwijl de Dolce Gusto capsule een grotere rand heeft die bijna een kom nabootst. Lavazza Decaffeinato Ricco Espresso Dark Roast Capsules Compatibel met Nespresso Original Machines (Pak van 60), Value Pack, Gemengd en gebrand in Italië, Cafeïnevrij met een zoete, Rijke smaak.

Als u het type koffiedrinker bent dat niet houdt van schuimige en meer designachtige koffiedranken, zult u waarschijnlijk ongelooflijk blij zijn met de Dolce Gusto machine. Aan de andere kant, de Dolce Gusto machine heeft een funkier uiterlijk, met rondingen ontwerpen rondom voor een meer leuke sfeer. Vroeger, in de donkere dagen van weleer, hadden degenen onder ons met single-serve koffiezetapparaten zoals die van Nespresso en Keurig slechts een handvol koffiecapsules of -pods om uit te kiezen en de kwaliteit liet vaak te wensen over. Nespresso koffiecapsules zijn ook niet gearomatiseerd, dus u zult siropen of suiker moeten toevoegen als u uw kopje koffie naar eigen smaak wilt afstemmen.

Beide merken behoren tot het bedrijf Nestlé, en dit is de belangrijkste bron van verwarring die gebruikers doet geloven dat Nespresso capsules compatibel zijn met Dolce Gusto. Wij verkopen een merk met de naam Rene dat in Dolce Gusto Machines werkt en een merk met de naam Caffesso dat in Nespresso Machines werkt. Kortom, de Nespresso-capsules die u mogelijk thuis hebt, zijn helaas niet geschikt voor de Dolce Gusto-machines. Gourmesso is de enige derde producent van Nespresso koffiecapsules die kan bogen op een assortiment koffiecapsules dat, wat de beschikbare variëteiten betreft, dat van Nespresso zelf evenaart.

Dit betekent in feite dat Nescafexae Dolce Gustoxae of Dolce Gustoxae compatibele koffiecapsules niet in Nespressoxae koffiemachines passen. Wij vertellen u de belangrijkste verschillen tussen Nespresso en Dolce Gusto koffie machines, en brengen u de beste aanbiedingen wanneer deze beschikbaar zijn. Nespresso heeft een streepje voor als u koffie in barista-stijl wilt drinken, dat wil zeggen koffie met espresso als uitgangspunt. Een Dolce Gusto machine komt echter als beste uit de bus als u meer uit uw machine wilt halen in de vorm van andere dranken.

Hoewel Nespresso zelf geen eigen lijn herbruikbare koffiecapsules produceert of verkoopt, zult u geen moeite hebben om op het web alternatieven van derden te vinden. Beide merken behoren tot het bedrijf Nestlxe9 en dit is de voornaamste bron van verwarring die gebruikers doet geloven dat Nespresso-capsules compatibel zijn met Dolce Gusto.

koffiemachine dolce gusto

References: