Kan ik dolce gusto gebruiken op nespresso?

Nespresso capsules zijn niet compatibel met Dolce Gusto. En u kunt Nespresso niet in Dolce Gusto gebruiken. Beide merken behoren tot het bedrijf Nestlé, en dit is de belangrijkste bron van verwarring die gebruikers doet geloven dat Nespresso-capsules compatibel zijn met Dolce Gusto. Helaas zijn Nespresso-capsules niet bedoeld om in de Dolce Gusto-machine te worden gebruikt en vice versa.

Dit komt omdat de Nespresso capsules over het algemeen kleiner zijn, terwijl de Dolce Gusto capsule een grotere rand heeft die bijna een kom nabootst. De dolce gusto machine wordt niet geleverd met een melkopschuimer, zoals de meeste Nespresso modellen. In plaats van een melkopschuimer, gebruikt Dolce Gusto melkcapsules om de gewenste melktextuur te creëren. Om melkdranken te maken, moet u eerst een kopje koffie zetten met een koffiecapsule en vervolgens een andere melkcapsule direct in de koffie doen.

dolce gusto kopen

Twee van de meest populaire machines – de Nespresso en de Dolce Gusto zijn grote merken in de koffie-industrie. Vaak worden dranken als een macchiato of een latte gemaakt met één Dolce Gusto machine – een eigenschap waarmee deze machine het wint van de Nespresso als u een gelegenheids koffiedrinker bent. Hoewel zowel de Nespresso als de Dolce Gusto capsulesystemen van Nestlé zijn, verschillen de kenmerken van de twee. In tegenstelling tot de Nespresso heeft Dolce Gusto echter meer opties beschikbaar in Europa en Azië in plaats van de Verenigde Staten.

Aangezien de koffiecapsules voor Nespresso en Dolce Gusto verschillend zijn, zullen veel koffiedrinkers zich afvragen wat de beste keuze is. Zowel bij de Nespresso- als de Dolce Gusto-machines gaat het per keer om koffie (of een ander drankje), maar het proces verloopt zeer snel. Zowel Nespresso als Dolce Gusto behoren tot de beste podkoffiemachines die je kunt kopen, en elk jaar zijn we onder de indruk van de kortingen op beide merken wanneer Black Friday, normaal gesproken in november, rondgaat. Het is verwant aan een theezakje gevuld met koffiedik en past noch op de Nespresso machine noch op de Dolce Gusto.

Dolce Gusto koffiemachines beginnen in dezelfde regio van ongeveer £70, en gaan tot ongeveer £150 – dus ze zijn niet zo prijzig als sommige Nespresso opties. Terwijl koffiecapsules vaak worden gebruikt in respectievelijk de Nespresso en Dolce Gusto machines, zijn koffiepads en koffiepads meestal plat en gemaakt van een doekachtig materiaal. Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen de Nespresso koffiecapsules en de Dolce Gusto capsules die u vaak op de markt zult zien. Wij vertellen u de belangrijkste verschillen tussen Nespresso en Dolce Gusto koffiezetapparaten en brengen u de beste aanbiedingen wanneer ze beschikbaar zijn.

Aangezien ze allebei op pods werken, zijn de Nespresso en Dolce Gusto machines gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, en bieden ze u een scala aan smaaknotities en koffiemerken om uit te proberen voor uw ochtendbrouwsel.

References: