Kan de dolce gusto machine espresso maken?

Met een dolce gusto machine kunt u verschillende dranken op basis van koffie maken, waaronder espresso. Met deze capsule-machine kunt u meer smaakvolle koffiedranken maken dan met Nespresso. Met de Dolce Gusto is de espresso echter niet van zo’n hoge kwaliteit als die van Nespresso, maar u hebt meer keuzemogelijkheden voor dranken op basis van melk. Over het algemeen straalt de unieke vorm van deze machine een speelse, bijna schattige persoonlijkheid uit in vergelijking met de gemiddelde, doosvormige brouwers die de meeste aanrechtbladen bevolken.

Wij vertellen u de belangrijkste verschillen tussen Nespresso en Dolce Gusto koffiemachines, en brengen u de beste aanbiedingen zodra deze beschikbaar zijn. Maar als u op zoek bent naar iets dat kwaliteitskoffie maakt en de deur opent naar een hele wereld van ambachtelijke producenten van gourmetkoffie, dan zijn Nespresso-pods echt uw enige optie. Nespresso koffiemachines hebben vaak een minder extravagante vorm, maar ze zijn slim en stijlvol, en u zult zich niet schamen om ze in uw keuken te laten zien. De Dolce Gusto Mini Me is 12,4 inch hoog en meet slechts 1 voet (12 inch) diep bij 7,9 inch breed, en heeft dan ook een toepasselijke naam.

Het Starbucks Verismo systeem bevat de meest echte koffie-essentie in pod vorm, maar de Dolce Gusto is aangenaam bevredigend. Als u op zoek bent naar een eenvoudige en betaalbare machine die een grote verscheidenheid aan dranken maakt met een behoorlijke kwaliteit, dan is Dolce Gusto geweldig. Zowel Nespresso als Dolce Gusto behoren tot de beste pod koffiemachines die je kunt kopen, en elk jaar zijn we onder de indruk van de kortingen op beide merken wanneer Black Friday, normaal gesproken in november, rond rolt. Hoewel bepaalde aspecten van Dolce Gusto dranken die ik geproefd had een kunstmatige zweem die ik niet zorg voor, vooral degenen met veel schuimige melk, ik de voorkeur aan de koffie uit deze machine boven K-Cup brouwsel.

U kunt ook koffies kiezen uit landen als Peru of Colombia, of soorten drank – dat is Americano, espresso enzovoort – of gearomatiseerde koffies. Creëer gedenkwaardige koffie-ervaringen op uw werkplek met hoogwaardige, zelfbedienings commerciële koffiemachines en koffiecapsules. De basisdranken die de Mini Me maakt zijn een espresso, een Americano of een 8-ounce mok koffie. Toegegeven, deze meting werd verricht met Dolce Gusto Lungo espresso capsules die werden blootgesteld aan een karige 4 ounces water.

De markt voor koffiecapsules in het VK wordt gedomineerd door twee onbetwiste krachtpatsers – Nespresso en Dolce Gusto. Door de waterschakelaar naar rechts te bewegen en los te laten, krijgt de machine de opdracht heet water onder (volgens Nestlé onder een druk van 15 bar) in de capsule te persen.

prijs dolce gusto

References: