Is dolce gusto hetzelfde als nespresso?

Helaas, ook al klinken ze hetzelfde en zijn ze eigendom van hetzelfde bedrijf, de eigenlijke capsulesystemen zijn zeer verschillend en niet onderling verwisselbaar. Merkgigant Nestle is het bedrijf achter de beroemde koffiecapsulezetter, Nespresso. In dezelfde lijn zijn de Original en de Vertuo Nespresso koffiezetapparaten te vinden. Beide apparaten zijn populaire koffiezetapparaten met verschillende functies en specialiteiten.

Breville en De’Longhi produceren de Nespresso koffiemachines die in de Verenigde Staten te koop zijn. Beide zijn bekende namen binnen de koffiewereld en lenen zich goed voor Nespresso. De dolce gusto wordt gebrandmerkt onder Nescafé, ook van hetzelfde moederbedrijf Nestlé. Het is zeer populair in Europa en Azië.

Net als Nespresso worden de Dolce Gusto koffiemachines vervaardigd door enkele bekende merken, zoals DeLonghi, Krups. Hoewel zowel Nespresso als Dolce Gusto capsulesystemen van Nestlé zijn, verschillen de kenmerken van beide. De Nespresso koffiemachines hebben slechts een paar knoppen op hun apparaat om uit te kiezen. De minimale keuzemogelijkheden maken het zetproces eenvoudiger en minder complex.

Zowel de Nespresso als de Dolce Gusto single-serve koffiemachines hebben hun voor- en nadelen. Bij de beslissing uit welke lijn en welk model te kiezen, is het essentieel om te overwegen wat uw koffie behoeften zijn en wat u hoopt te krijgen uit uw machine. Dolce Gusto koffie machines beginnen in de buurt van ongeveer £ 70, en gaan tot ongeveer £ 150 – dus ze zijn niet zo prijzig als sommige Nespresso opties. De’Longhi en Krups maken beide een reeks machines die deze pods gebruiken.

Nespresso biedt meer variatie in de koffiesoorten. Nespresso heeft ongeveer 29 koffiesmaken op elke koffiesoortlijn. Deze vraag wordt ons vaak gesteld – vooral na Kerstmis, wanneer mensen op zoek zijn naar goedkopere capsules voor hun nieuwe koffiepadmachine. Nespresso-capsules zijn niet compatibel met Dolce Gusto. En u kunt Nespresso niet in Dolce Gusto gebruiken.

Beide merken behoren tot het bedrijf Nestlé, en dit is de belangrijkste bron van verwarring die gebruikers doet geloven dat Nespresso-capsules compatibel zijn met Dolce Gusto, Wij verkopen een merk met de naam Rene dat in Dolce Gusto-machines werkt en een merk met de naam Caffesso dat in Nespresso-machines werkt. Waarom probeert u ze niet eens – u zult wat geld besparen. Terwijl het Nespresso-model gespecialiseerd is in het espresso- en koffiezetproces, zijn de Dolce Gusto-machines veelzijdiger. Zowel Nespresso als Dolce Gusto behoren tot de beste pod koffiemachines die je kunt kopen, en elk jaar zijn we onder de indruk van de kortingen op beide merken wanneer Black Friday, normaal gesproken in november, rond rolt.

delonghi magnifica s lekt water

Zowel bij de Nespresso als de Dolce Gusto wordt een capsulesysteem gebruikt om elke keer een perfect kopje koffie of espresso te krijgen. De Nespresso machine is dus het meest geschikt voor wie op zoek is naar een onvergetelijke koffie-ervaring, terwijl de dolce gusto machine het meest geschikt is voor wie op zoek is naar een gediversifieerd koffiezetapparaat dat dagelijks kan worden gebruikt. In tegenstelling tot Nespresso heeft Dolce Gusto echter meer opties beschikbaar in Europa en Azië in plaats van in de Verenigde Staten. Welke van de twee het populairste product is, heeft waarschijnlijk geen gevolgen voor de fabrikant, aangezien Nespresso-pods en Dolce Gusto-koffiepods beide worden geproduceerd door Nestlé.

Zo kunnen de meeste Dolce Gusto machines ons koude dranken, gearomatiseerde capsules en schuim geven op basis van melk en niet, zoals in het geval van Nespresso, op basis van het koffie-extract zelf. Wij vertellen u de belangrijkste verschillen tussen Nespresso vs Dolce Gusto koffiemachines, en brengen u de beste aanbiedingen zodra ze beschikbaar zijn. Nespresso compatibel kopen Dolce Gusto compatibel kopenMachineonderhoudClearanceKoffiepads voor bedrijvenGo GreenHelp Women’s RefugeLet Me Know ListDeze link gaat nergens heen. Zowel bij de Nespresso- als de Dolce Gusto-machines gaat het per keer om koffie (of een ander drankje) – maar het proces verloopt zeer snel.

Het belangrijkste verschil tussen een Nespresso en een Dolce Gusto koffiemachine is dat de eerste gespecialiseerd is in de productie van pure koffiemelanges, terwijl de laatste machine zich niet alleen toelegt op het koffiezetproces, maar ook kan worden gebruikt om verschillende andere dranken te maken. Dolce Gusto pods zijn over het algemeen minder duur, en ze werken op dezelfde manier als Nespresso pods, maar dan met een Dolce Gusto pod machine. Bij de Dolce Gusto is de espresso echter niet van zo’n hoge kwaliteit als bij Nespresso, maar hebt u meer keuzemogelijkheden voor dranken op basis van melk. Omdat ze allebei op pods werken, zijn de Nespresso en Dolce Gusto machines gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, en bieden ze u een scala aan smaaknoten en koffiemerken om uit te proberen voor uw ochtendbrouwsel.

References: