Is dolce gusto genio s plus automatisch?

Terwijl koffiepercolators werken met één bar druk (normale atmosferische druk) en een aantal andere machines met niet meer dan twee bar, kan het NESCAFÉ dolce gusto systeem werken tot 15 bar. Uw zwarte Genio S Plus koffiepadmachine is zo veelzijdig dat u er ook heerlijke koude dranken mee kunt bereiden. De Genio S Plus is een van de duurdere machines in de Dolce Gusto-reeks, maar vergeleken met andere koffiezetapparaten is hij nog steeds scherp geprijsd. U hoeft zich geen zorgen te maken, ook al heeft deze machine een A-classificatie voor energieverbruik: als u vergeet uw machine uit te zetten voordat u weggaat, schakelt hij automatisch uit na 1 minuut inactiviteit.

De Dolce Gusto serie is zeer geliefd om zijn gebruiksgemak en voor de verscheidenheid aan pod opties, waaronder Starbucks-merkkoffies. De Genio S Plus is zeer eenvoudig te gebruiken, met een opklapbaar gedeelte aan de voorkant, waaronder de lade zit om de koffiepad te houden. De Genio S Plus geeft u meer opties dan elke andere dolce gusto machine om uw koffie te krijgen precies zoals u het wilt, in de karakteristieke ruimtebesparende vorm van de serie. Hij is net zo gebruiksvriendelijk als alle andere modellen in de reeks, volautomatisch en u hebt veel meer opties om uw koffie te krijgen precies zoals u het lekker vindt.

Deze machine heeft een A-classificatie voor energieverbruik, maar als u vergeet uw machine uit te schakelen voordat u weggaat, schakelt deze automatisch uit na 1 minuut inactiviteit dankzij de eco-modusfunctie. De extractie van de Dolce Gusto koffie gebeurt op een optimale temperatuur, zodat u een perfecte koffie krijgt. Recepten afstemmen op uw smaak is nog nooit zo gemakkelijk geweest met de automatische, ultracompacte NESCAFÉ Dolce Gusto Genio S Plus koffiemachine, ontworpen om perfect aan uw behoeften te voldoen. We hebben andere machines in de Dolce Gusto-serie beoordeeld – de Piccolo XS en de Infinissima – die u ter vergelijking kunt bekijken.

Na grondig onderzoek te hebben gedaan voordat ik een dolce machine kocht, vond ik dat deze genio s plus meer opties heeft dan andere machines, behalve esperta. De NESCAFÉ Dolce Gusto machine verwarmt water, dat onder hoge druk – maximaal 15 bar – door een capsule van hoge kwaliteit gebrande en gemalen of oplosbare producten (melk, chocolade, enz.) wordt geleid.

dolce gusto prijs

References: