In welke machine kun je aldi koffiepads gebruiken?

Een ander koffiezetapparaat voor thuis is de dolce gusto machine. Aldi’s versie van deze koffiepads worden geleverd in verpakkingen met 16 porties per verpakking (dat zijn 64 pods in totaal wanneer u de bundel met vier verpakkingen online koopt). Aldi koffiepads zijn compatibel met Keurig machines. Dit zijn de machines waar Aldi’s pods voor ontworpen zijn, en ze werken met alle modellen, inclusief de nieuwe K-Duo’s en de Mini’s.

Het is echter aan te raden dat het gebruik van capsules van andere merken schadelijk kan zijn voor de machine en dat uw garantie vervalt. Hoewel veel mensen bij de aldi capsule koffiezetapparaat French press denken aan een glazen karaf en een mentale plunjer, zijn de verschillende machines gemaakt met verschillende materialen. De Nespresso pod koffie selectie omvat alles, van traditionele espresso tot gearomatiseerde pods zijn karamel, cacao en vanille. Helaas hebben de koffiepads van de Aldi wel koffiedik, maar niet de melkpads die nodig zijn om cappuccino’s en lattés te maken.

Getty ImagesNiets beters dan een goede koffie om de dag te beginnen, en zonder twijfel is espresso uit de machine de handigste optie. Je kunt de losse verpakkingen of proefverpakkingen kopen om het assortiment te ontdekken of kiezen voor een abonnement en je koffie regelmatig aan huis laten bezorgen. Aldi verkoopt zes verschillende koffiecups als onderdeel van hun Everyday lijn, die allemaal gelabeld zijn als onderdeel van de Barissimo koffiecollectie. Deze smaak biedt een rijke, donker gebrande koffie met zoete bessen en kruidige, kruidige noten, aldus ALDI.

Aldi heeft momenteel 12 soorten koffie beschikbaar, variërend in intensiteit van 7-14, ze bieden ook een rijke warme chocolade pod. Er zijn nu enkele compatibele pods van andere merken verkrijgbaar in supermarkten, maar deze zijn alleen compatibel met Nespresso Original koffiemachines, niet met de Vertuo machines. Zowel natuurlijke als cafeïnevrije oploskoffie en gevriesdroogde koffie, alsook de bekende capsules die zich aanpassen aan de Nespresso koffiemachines. Naast koffiecapsules biedt ALDI ook een paar niet-koffiecapsulesmaken aan, waaronder warme chocolademelk.

Er zijn nu ook meer Nespresso-compatibele pods verkrijgbaar in supermarkten, waardoor gebruikers een grotere keuze aan koffie en andere dranken hebben om met hun Nespresso-machine te maken.

References: