Hervulbare Nespresso cups: goed voor milieu én je portemonnee!

De beste hervulbare capsules voor uw Nespresso-apparaat

De liberalisering van de verkoop van capsules voor Nespresso machines heeft verschillende merken in staat gesteld een klein aandeel van de pod markt te veroveren. Velen van hen hebben deze kans dan ook aangegrepen door innovatieve en nog milieuvriendelijker capsules aan te bieden. Als u het beu bent hoge prijzen te betalen voor Nespresso-capsules, zijn hervulbare capsules wellicht de oplossing voor u! Bekijk onze gids voor het kopen van de beste hervulbare Nespresso capsules in onze vergelijking!

De hervulbare capsules, hoe werken die?

De strijd op de markt voor capsules is hard omdat fabrikanten gedwongen zijn te innoveren om de consument aan te spreken. Zij gebruiken verschillende strategieën om producten aan te bieden die gemakkelijk te gebruiken zijn en goedkoper zijn dan die van de concurrenten. Navulbare capsules zijn een van de nieuwste innovaties op dit gebied. Ze zijn praktischer en tegelijk zuiniger, zodat de consument een paar cent per kopje kan verdienen.

Het principe van de hervulbare capsules is eenvoudig. De gebruiker moet hem zelf vullen voordat hij hem gebruikt voor de bereiding van zijn espresso. Vul de koffiepads gewoon met de gemalen koffie van uw keuze en knijp erin om kleine luchtbellen te voorkomen. Het is ook mogelijk een koffielepel te gebruiken om de ideale hoeveelheid gemalen koffie te verkrijgen. Er is ongeveer 7 gram gemalen koffie nodig om een koffie van espressokwaliteit te verkrijgen. Deze kan net als elke andere wegwerpcapsule worden gebruikt. Plaats hem in uw koffiezetapparaat en zet de koffie. Als u klaar bent, wast u de capsule, laat u hem drogen en herhaalt u de handeling. Handig, nietwaar?

Waarom deze capsules gebruiken?

Zoals hierboven vermeld, zijn navulbare capsules zowel een economische als een milieuvriendelijke oplossing voor de consument. Deze doe-het-zelf capsules zijn goedkoper dan voorgedoseerde capsules. Consumenten kunnen zelf gemalen koffie kopen om hun capsules te vullen. Zij kunnen het soort koffie kiezen en natuurlijk de prijs vergelijken alvorens te kopen. Ook uit ecologisch oogpunt is het gebruik van capsules zeer voordelig. Zij vergen zeer weinig verpakking in vergelijking met gebruiksklare capsules. Een capsule van dit type gaat normaliter enkele jaren mee en kan worden gebruikt voor de bereiding van enkele honderden koffiesoorten!

Ze zijn ook herbruikbaar en vaatwasmachinebestendig. Consumenten kunnen dus geld besparen en het milieu beschermen door navulbare capsules te gebruiken. Het enige nadeel van hervulbare pods is de smaak. Veel gebruikers geven toe dat de resulterende drank van mindere kwaliteit is dan die welke met merkgebonden capsules wordt bereid. Maar nogmaals, het is allemaal subjectief en het is aan u om de gemalen koffie te kiezen die bij u past en die het dichtst in de buurt komt van uw favoriete Nespresso smaken.

Waar kan ik ze kopen en welk merk moet ik kiezen voor navulbare capsules?

Het aanbod van hervulbare capsules is zeer ruim en de consument heeft keuze te over om de capsules te vinden die aan zijn verwachtingen voldoen. Zij kunnen kiezen tussen navulbare wegwerpcapsules (waarbij de dop opnieuw moet worden verzegeld) en de navulbare en herbruikbare capsules die wij sterk aanbevelen. Deze laatste zijn nu verkrijgbaar in kunststof of roestvrij staal. Een kort overzicht van de verschillende producten en onze vergelijking.

Vergelijking van de beste hervulbare capsules

Wegwerp en ecologisch Capsul-in capsule

De Capsul-in wegwerpcapsule die door de consument kan worden gevuld, is goedkoper dan pods voor eenmalig gebruik. De kostprijs per kopje voor dit soort peulen bedraagt ongeveer 0,16 eurocent. De capsules worden verkocht in zakjes van 100, 200, 400 of 800 lege stuks. Wij raden u aan minstens 200 stuks te bestellen om geld te besparen. Het is dan aan de gebruiker om de juiste gemalen koffie te kiezen. Het is het bekendste en door consumenten meest aanbevolen merk.

Zie de prijs van de capsules

Hervulbare plastic capsules RECAPS

De navulbare en herbruikbare capsule is een alternatief voor kleine budgetten. De kostprijs van een kopje is iets meer dan 0,06 eurocent voor deze optie. RECAPS is het bekendste merk in de distributie van dit soort capsules. De plastic doppen zijn BPA-vrij en recycleerbaar. De consument is vrij in de keuze van de gemalen koffie waarmee hij de capsules naar eigen wens vult. Deze zijn compatibel met: Essenza en Essenza Krups, U & Umilk, Lattissima & Lattissma +, Inissia, Pixe, CitiZ & CitiZ Milk, Gran Maestria & Maestria.

Zie de prijs van de capsules

Navulbare roestvrijstalen capsule

Het principe is simpel, je vult je capsule met koffie, je schroeft het erin, en klaar is kees! Er zijn geen stickers om te beheren en deze hebben het voordeel dat ze praktisch zijn in het gebruik. Voor een betere levensduur, zal het nodig zijn om te denken aan het ontkalken van de tijd zijn capsule. In de doos vindt u een lepel om af te meten en een stempel om de bereiding te verpakken. Voor een beter resultaat is het aan te bevelen de koffie niet te vol te pakken. Het is tegenwoordig een uitstekend alternatief voor plastic capsules en veel tevreden consumenten.

Bekijk de prijs van de capsule

 

 

 

Plaats een reactie