Beste draagbare koffiemachines in 2022

Kunt u niet zonder koffie, zelfs niet op reis, voor zaken of in de wildernis? Zo ja, koop dan een draagbare koffiemachine. Een must-have voor mensen die veel onderweg zijn, er zijn handbediende of elektrische versies, die in het stopcontact van de sigarettenaansteker kunnen worden gestoken. Welke moet je kiezen, espressomachine, filterkoffiezetapparaat of podkoffiezetapparaat? Gebruik onze vergelijkingsgids om uzelf uren onderzoek te besparen.

Wacaco Nanopresso Journey Fall Break

De beste draagbare koffiemachine in 2022
Bent u een koffieliefhebber die vaak op expeditie gaat in de wildernis? Trakteer uzelf op de Wacaco Nanopresso Journey Fall Break en nip aan espresso zoals u het lekker vindt.
Wacaco Nanopresso Journey Fall Break

Bekijk de dagprijs

Het is een gloednieuwe categorie koffiezetapparaten van de Franse topontwerper SteF. Dit gebruiksvriendelijke apparaat maakt in een handomdraai espressokoffie. Kies voor een fijngemalen koffie als u perfect wilt zijn qua smaak en dichtheid. Merk op dat deze draagbare koffiemachine geen elektriciteit of batterijen nodig heeft om goed te werken.

De Wacaco Nanopresso Journey Fall Break heeft een beschermende hoes gemaakt van duurzame materialen zoals EVA. De zachte binnenvoering voorkomt krassen door wrijving, schokken en stof. Onderhoud moet na elk gebruik worden uitgevoerd. Voor een grondige reiniging zijn alle onderdelen van de filterhouder afneembaar.

Wacaco Cuppamoka

De beste reis koffiezetapparaat op instapniveau
Dit model biedt dezelfde functies als een filterkoffiezetapparaat, maar dan in draagbare vorm. Het heeft een geïsoleerd roestvrij stalen ontwerp en wordt geleverd met 10 conische papieren filters.
Wacaco Cuppamoka

Bekijk de dagprijs

Als u droomt van een filterkoffiezetapparaat dat u overal mee naartoe kunt nemen, zal de Wacaco Cuppamoka u zeker bevallen. Het is maar iets groter dan een kopje, maar het kan veel goeds doen als je trek in koffie krijgt. Lichtgewicht en compact, deze draagbare koffiemachine past in een tas. Het is zo eenvoudig te gebruiken dat u binnen enkele minuten een kopje koffie hebt.

De papieren filterkegels werken samen met de geïntegreerde druppelaar om snel te kunnen zetten. De behuizing van het koffiezetapparaat doet tevens dienst als geïsoleerde beker en heeft een waterdicht deksel met een rietjeopening. Hij bewaart en houdt de drank ook warm dankzij de dubbelwandige technologie.

Handpresso Handcoffee 48264

De beste high-end draagbare koffiezetapparaat auto
Voor gebruik in de auto is de Handpresso Handcoffee 48264 een draagbare reis koffiezetter die uitsluitend wordt aangedreven door de sigarettenaansteker. De ruime keuze aan koffie is een groot voordeel.
Handpresso Handcoffee 48264

Bekijk de dagprijs

De Handpresso Handcoffee 48264 is gespecialiseerd in het zetten van een royaal kopje hete, romige koffie in Senseo-stijl. U zult goed bediend worden, of u nu van lang, kort, sterk, mild, cappuccino houdt… En aangezien hij alleen in een auto kan worden gebruikt, kunt u hem in de bekerhouder plaatsen en in een 12V sigarettenaansteker steken.

De Handcoffee 48264 Handpresso koffiemachine belooft veel gemak. Vertrouw op de vulindicators wanneer u er koud water ingiet. Hij ondersteunt Senseo-pods, wat zeker bij u zal passen als u bijzonder dol bent op dit merk.

AeroPress 10R11 Go Travel

Een geweldige proefervaring
Wil je een snelle en lekkere koffie? Met de AeroPress 10R11 Go Travel zet u hete koffie in slechts 1 minuut en een kop koude koffie in slechts 2 minuten.
AeroPress 10R11 Go Travel

Bekijk de dagprijs

Neem geen genoegen met de flauwe koffie die in hotels wordt aangeboden, u hebt nu de apparatuur om hem zelf te maken. De smaak van de resulterende drank is even goed als die van koffie die met een conventioneel piston koffiezetapparaat is gezet. Hij is speciaal geoptimaliseerd voor op reis: zakenreizen, kamperen, trektochten of gewoon op kantoor. Daarom is hij even compact als licht en robuust.

Het ingenieuze ontwerp maakt het gemakkelijk te gebruiken en te reinigen. Het draagbare koffiezetapparaat heeft een praktische beker die als draagtas kan worden gebruikt. En waarom variëren we de pleziertjes niet? Amerikaanse koffie, espresso, koude koffie of energiedrankjes zijn slechts enkele van de dranken die met deze revolutionaire machine kunnen worden bereid.

Plaats een reactie